Meillä oli eilen kauniin ja upean Sennin kanssa kuvaus-sessio, meikistä vastasi jälleen kerran äärimmäisen taitava ystäväni Jaana Stenman.  Mä laitoin vähä Sennin hiuksia. Kuvattiin mun makkarissa ja rappukäytävässä.  Kuunneltiin 60 luvun soul-klassikoita. Hain eilen tilaamani kuvauskankaat Eurokankaasta, mustaa ja punaista satiinia, ja kultapaljettikangasta.

Ne oli niin valtavia palasia että ne peittivät koko sängyn, kultapaljettikangas oli vähän pienempi, mutta kuitenkin niin iso että siihen voi kääriytyä. Satiini on ihanan kiiltävä ja eloisa materiaali, tykkäsin kovasti.  Mä uskon että ne tulee oleen kovassa käytössä. Sennillä oli mukana ihania mekkoja ja alus-asuja joita käytettiin kuvauksissa. Senni on itsevarma nainen, upeat silmät ja punaiset hiukset. Itsevarmuus on kaunista. Ja onnellisuus.

Luin aamulla iltalehden jutun Anne Pohtamosta ja hän kiteytti aika hyvin tän jonka mäkin haluan teille sanoo :

” – Nainen on kauneimmillaan, kun hän on onnellisimmillaan. Jokaisesta naisesta tulee onnellisena esiin sisäinen hehku. ”

Itsevarmuus / itsetunto on juttu jonka kanssa toiset joutuu tekemään enemmän töitä ja toiset vähemmän, itsetuntoon  vaikuttaa kaikki. Ja myös se hyvä parisuhde jos on parisuhteessa. Se miltä toinen saa sut tunteen ittes, tunnetko itsesi halutuksi, kauniiksi, seksikkääksi, kehutaanko sinua kotona, kannustetaanko sinua ja arvostetaanko sinua mielestäsi tarpeeksi.  Kohdellanko sinua arvokkaasti, rakkaudella, vai poljetaanko sinua maanrakoon ja haukutaan, ja siedät sitä tietäen että se on väärin, niin väärin.  

Elätkö elämää jossa päällimmäinen tunne on harmonia ja rauhallinen olo. Tunne että asiat menee haluamasi suuntaan ja sulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi. Asioita joihin pitää pyrkiä. Asiat jotka tekevät sinusta onnellisen. Se on sinusta itsestäsi kuitenkin loppuviimein kiinni. Päätöksistäsi.

Happiness is an inside job.

Don´t assign anyone else that much power over you life.

Tässä muutama kuva upeasta Sennistä.

Girl you rock ! 

 

P35B0108 P35B9835_1 P35B9866_1 P35B9871_2 P35B9927_2 P35B9933

5D mark III & Canon 24-70 2.8, 50 mm 1.8

Fiilis : Super

Location : My home

NaturaL-Light

Makeup : Jaana Stenman

Hair : Sonja Hagström

sonjahagstromphotography@gmail.com / 045-2586699

Ps. Muistutan vielä, kesällä 2016 teen hääkuvauksia hyvin rajallisesti, ehkä 1 /kk korkeintaan. Joten jos tarvit kuvaajaa niin kannattaa ottaa yhteyttä. Ens kesän häitä menee jo.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail