Mulla oli maailman suloisin vauva tänään kuvattavana täällä kotona. Hän oli vain 6 viikkoa vanha. ( jokainen vauva tietysti on maailman suloisin ) Niin ilmeikäs pieni prinsessa. Sain viime viikolla uuden työkaverini kotia Jastekniikalta ja tässä on kovasti jo tutustuttu. 5D mark IV on hurja.  Olen tyytyväinen. Tyytyväisempi kuin koskaan mihinkään runkoon.

Nä on mun kotona kuvattu ja luonnonvalolla. Vaikka nuo studiovalot tuolla studiossa ( joka ei ikinä tule valmiiksi )  onkin niin mä tykkään silti käyttää tätä vallitsevaa valoa niinkuin aina ennenkin. Musta ei saa valolla kikkailijaa vaikka tekee mitä.  Se vaan ei tunnu omalta. Niinpä jatkan näin ja käytän niitä tarvittaessa. Rakastan asuntoni valoa. Kaikki mitä täällä kuvaa näyttää erityisen hyvältä. Rakastan. Täydestä sydämmestäni.

” Vauva ” on yhdessä mun 3 arkusta. Edin lelu-arkku tällä kertaa. Laitoin sen täyteen tyynyjä ja vilttejä ja laitettiin se sellaseen kivaan kohtaan jossa oli kaunis valo. Vauva oli tyytyväinen ♥ Vauva myös makoili sängyn päällä. Fiilisteli ihanan muhkean viltin sisällä. 

unnamed-7 unnamed-6 unnamed-5 unnamed-4

 

unnamed-3

Eilen kävin leikkarilla ja halusin testata vähä pimeellä kuvaamista.

unnamed-30

Nä on sit omasta kodista otettuja päiväsaikaan.

unnamed-29 unnamed-28 unnamed-27

Ekoja yökuvia ” Markun ”  kans.

unnamed-26

Omaa kotia, ilman jalustaa.  Iso jotain 6000 päälle.

unnamed-25 unnamed-24 unnamed-23 unnamed-22

Sunnuntaina oltiin Ninan kans crepyilemässä. Tuo alla on selfportrait. Vallitseva olotila. Väsyny. Syksy on ollu rankka. Mulla on aivan jäätävä stressi kokoajan ja kärsin melkein jatkuvasta jonkunsortin unettomuudesta joka tekee musta onnettoman ja huonotuulisen.

unnamed-19

Yritän korjata asiaa opettelemalla liikkumaan taas säännöllisesti ja saamaan ajatukset pois töistä ja siitä tunteesta että mä en selviä, en osaa enkä pärjää. Vaikka hyvin tiiän että pärjään hienosti.  Sen takia creepyillään välillä. Saan purkaa näitä ahdistuksia. Terapoin itseäni. Tilasin myös tänään Fritidsfabrikeniltä uudet ulkoilukamppeet. Koska oon tietysti ansainnu ne ja koska esim en oo 10 vuoteen ostanu minkäänlaisia ulkoiluhousuja tai kunnon takkia muuta ku lastenosastolta. ( that´s a lie, viime syksynä tilasin sportsdirectiltä tuulitakin ! Sitä ei lasketa ) Haloo, oon nelikymppinen. Mun housujen pitää olla rock n roll.  Nämä on.

ecolite-ii-jacket-womens-blood-orange-2 gpx-pants-womens-olive-camo

 

More of the creepy.


unnamed-18 unnamed-17 unnamed-16

Eka kerta kun oon kuvannu kilppareitani muulla ku puhelimella.

unnamed-15 unnamed-14 unnamed-13 unnamed-12 unnamed-11 unnamed-10 unnamed-9

sonjahagstromphotography@gmail.com

Face : Sonja Hagstrom Photography 

045-2586699

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube