Joulukuu.

Here we are again. Loppuvuosi. Tämä vuos on menny niin nopsaan. Tässä vuodessa kiteytyy kaikki mahdolliset tunteet. On ollu valtavia ilonhetkiä, surua, uusia alkuja, luopumista, uuden aloittamista, jännittämistä, stressaamista ja nyt sit tän vuoden loppumetreillä uuden elämän aloittaminen. Uuden elämän aloittaminen ja tietystä jutuista luopuminen alkoi siitä kun stressasin itseni unettomaksi.  

Rupesin kuvittelemaan etten selviä yksin tästä kaikesta, etten jostain syystä pärjää, että joudun työttömäksi, ettei langat enää pysy käsissä. Olin unettomana noin kuukauden ennenkuin hain siihen apua. ( unettomuuteni on jatkunut kausiluontoisena jo 10 vuotta ainaki, mutta ei koskaan näin pahana ) Työssäkäyvä ihminen jolla on rutiineja elämässä ei voi olla nukkumatta. Ei ole  aikaa ottaa takas menetettyjä yöunia kun pitää jaksaa olla töissä.

Siitä alko eräänlainen lumipalloefekti. Siinä käytiin pitkiä keskusteluita itsensä kanssa. Puntaroitiin niitä asioita jotka elämässä on tärkeitä. Mulle tärkeitä. Mitä minä haluan, mistä olen valmis luopumaan saavuttaakseni sen mitä haluan. Se päättyi siihen että mun luona kävi energiahoitaja Eva-Leena Huhtala. Eve on aivan älyttömän hyvällä ja positiivisella energialla varustettu upea nainen joka on tuttu myös rakasta itseäsi projektin toisena vetäjänä.

Eve teki mulle jotain sellasta joka avas mun silmät täysin. Oli kohdellut itseäni huonosti todella pitkään, olin pakottanut itseni tekemään töitä sillon kun ei ois jaksanu, olin ajanut itseni pisteeseen joka oli hyvin lähellä burnoutia. Näin kaikessa vain negatiivista. En osannut enää iloita mistään. Even myötä kaikki nämä asiat muuttuivat, aloin kääntämään ne negatiiviset asiat voimavaroiksi ja näkemään taas asoissa hyviä puolia, ne jotka olivat niin kauan olleet hukassa.

Löysin sen iloisen itseni taas uudelleen.  

Olen Eve sulle aivan sanoinkuvaamattoman kiitollinen siitä kun autoit mua sulkemaan niitä ovia jotka nyt ovat pysyneet kiinni. Ei ole enään negatiivisia ajatuksia.

On vain niitä hyviä. Ja on ihana huomata että elämä maistuu taas hyvältä. Hymyilen jatkuvasti ja mulla on hyvä olla itseni kanssa.

Kiitos .

Tässä sit vähä kuvamatskua.

Let me introduce you, little mr Adam.  The cutest of the cutest. 

Adam kuvattiin omassa kodissaan ja luonnonvalolla. 

I´m in love. 

so9a4777 so9a4802 so9a4847 so9a4850

Rakkaat siskontyttöni Alina & Nonna.

Meillä on perinne, joulukuussa kuvataan tytöistä sellasia joulukorttikuvia. Ne ovat joka vuos hyvin erilaisia. Tänä vuonna aurinko paisto. Love you girls ♥

so9a7280 so9a7303 so9a7315_1 so9a7328 so9a7334

Olen myös tänä vuonna mukana Lovemedo:n järjestämässä vuoden hääyritys kisassa. Ja klikkaamalla TÄTÄ pääset äänestämään !

Kiitän jo etukäteen mikäli käyt äänestämässä 

Olen sairaslomalla melkein koko tammikuun tulevan polvioperaation takia joten Helmikussa hommat jatkuu toivon mukaan normaalin tapaan. Joulukuu on jo aika tukkoinen ja töitä on paljon joten palaamme asiaan ens vuoden puolella !

Ihanaa joulunodotusta ! 

so9a4723

el-telefon : 045-2586699 

sonjahagstromphotography@gmail.com 

Share Button

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Päivi

    ❤❤

Vastaa