Classic bodybuildingissa kisannut upea Juhani halus Viikinki aiheisia kuvia, joita eilen käytiin kuvaamassa Hällskärissä, Kokkolassa. Kun lähdettiin illalla liikkeelle näytti siltä että alkaisi sataan, niinku alkokin. Mutta reippaalla asenteella selvittiin tästäkin. Kun päättää että kuvaus sujuu niin se sujuu.

Koska Viikinki oli suuren osan ajasta ilman paitaa niin oli todella hyvä että meillä oli iso notski kalliolla joka lämmitti. Ei tullu kylmä. Savulle kyllä haistiin kaikki mutta se ei haitannut yhtään. Tänään tosin sain vähän miettiä että millä mä saan kamerasta tuon hajun pois.

Se on seuraavana listalla kun oon tän saannu kirjotettua! Anyways, tosi hyvä fiilis oli ja niin kivaa. Mukana oli Hanna joka vastas Juhanin meikistä ja hiuksista. Oli heti selvää että mentäisiin Hällskäriin, tuo paikka tarjoaa upean kuvausmiljöön. Meri, jää kalliot ja tuli. Ja tuuli sopivasti niin että Juhanin hiukset saatiin liikkeelle. Rakastan kun tuuli vie hiuksia. 

Mukavaa loppuviikkoa & Vappua ! 

Kiitos Juhani & Hanna

K.H. Renlundin museo Kokkola

5D mark 4

Canon 85 mm 1.2

Canon 70-200 f/4

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

Viikinki löytyy instasta nimellä:  @juhanikalervonpoika

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube