Oltiin eilen Susannen kanssa kuvailemassa hällskärissä. Upea ja monipuolinen paikka jossa on aivan sitä kaikkea. Eilen siellä oli paljon ihmisiä ulkoilemassa ja piti valikoida tarkkaan kuvauspaikat ettei vaan joku fisherman näkyis taustalla. Oli kyllä ihan mieletöntä. Mieletön keli ja upea Susanne. Meikistä vastasi luonnollisesti Anna Linnanmaa ja hiuksista Nina Niskala.

Voimakuvatiimin timanttinen kaksikko. Muotokuvaus miljöössä on niin mun lempijuttuni. Ja mitä vaikeempi maasto ja haastavammat olosuhteet niin sen parempi. Kuulostaa hullulta mutta sellainen olen. Me ollaan kaikki voimakuvatiimiläiset aika kiireisiä ja kuvaus asioissa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Menee ens vuoden puolelle nämä voimakuvatiimin isommat keikat. Viestiä kannattaa laittaa facebookin kautta.

Voimakuvatiimi löytyy sieltä & instasta.

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

Sonja Hagström Photography löytyy myös facesta.

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube