Self confidence is the best outfit.

Se todellakin on.

Oon kuvannut pitkään jo näitä voimauttavia muotokuvia, ja siihen kuuluu niin monenlaista. Se voi olla sinä metsässä, upeassa valossa, isossa villapaidassa.

Sinä pellolla, kesäinen ilta, ihanassa pellavamekossa. Sinä vanhassa nojatuolissa, pelkissä rintsikoissa tai käärittynä satiiniin käsiraudoissa. Vain mielikuvitus on rajana, sinä haaveilet ja minä toteutan. Tärkeintä on se mikä saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi, seksikkääksi ja voimakkaaksi. Se mielikuva joka saa sut hymyilemään ja uskomaan että riität juuri sellaisena kuin olet.

Koska sinä riität.

Olen kuvannut alastonkuvia, sekä miehiä että naisia, peuhaamista lakanoissa, flirttiä rappukäytävässä. Ei ole mitään mitä ei voi kuvata. Kuva on ajaton, ikuinen ja keino palata takaisin hetkiin jotka saa hymyilemään. Ja mikä on tärkeämpää kuin hymy.

Nämä on kuvattu mun kotona, juurikin siinä vanhassa nojatuolissa ja vanhassa rappukäytävässä.

Mukana myös voimakuvatiimin Nina Niskala ja Anna Linnanmaa.

Taitavat ja ihanat kolleegani jotka vastaavat hiuksista, meikistä ja stailauksesta tarvittaessa.

sonjahagstromphotography@gmail.com / 045-2586699

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube