Ihanuus lingerie shop on vuonna 2018 toimintansa aloittanut suomalainen merkkialusvaatteiden verkkokauppa. Löydät verkkokaupastamme laadukkaat alusasut, uima-asut sekä yöasut ja loungewear tuotteet laajalla koko skaalalla. Haluamme tarjota Ihania alusasuja kaiken ikäisille ja kokoisille naisille; siitä yritys on saanut nimensäkin.

Ihanuus lingerie shop verkkokauppa sijaitsee Kokkolassa.

Yritys on saanut alkunsa rakkaudesta kauniisiin, laadukkaisiin ja hyvin istuviin alusvaatteisiin.

Haluamme Ihanuus lingerie shop verkkokaupassa palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin; jos et löydä varastovalikoimastamme omaa kokoasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tilaamme sinulle tarvitsemasi koon.

Syyskuussa 2018 avasimme Ihanuus lingerie shop – kivijalkaliikkeen Kokkolan keskustaan, osoitteeseen Rantakatu 12. Kivijalkaliikkeestä löydät alusasut, uima-asut, yöasua sekä loungewear tuotteet myös laajalla koko skaalalla. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään oikean koon ja mallin valinnassa.

Tervetuloa Ihanien alusasujen maailmaan!

Riina

Yksi Voimakuvatiimin yhteistyökumppaneista on Ihanuus Lingerie shop jossa on upea valikoima alusvaatteita. Riina palvelee ilolla ja ammattitaidolla. Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa meidän työtämme. Ja meidän kaikkien tuki paikallisille yrittäjille on sanoinkuvaamattoman tärkeää. Kun teemme boudoir-kuvauksia alusvaatteiden merkitys on yhtä isossa roolissa kuin hyvin toteutettu meikki ja kampaus. Ne ovat osa upeaa kokonaisuutta jonka toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Ihanuus Lingerie Shop / Kuva: Sonja Hagström
Ihanuus Lingerie Shop / Kuva: Sonja Hagström
Ihanuus Lingerie Shop / Kuva: Sonja Hagström

Upea ja hvyin istuvat alusvaatteet tuovat luksusta arkeen ja itseluottamusta.

Ja kun olo on upea kuvauksissa, ja yllä on juuri ne täydelliset alusvaatteet, ei voi mennä pieleen.

Ihanaa viikkoa!

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube