Hankin tuossa joulukuun lopulla uuden Canon Eos R6 rungon. Oon tykännyt kyllä ihan hulluna. Tässä muutamia testikuvia. Edelleenkin kaikkien näitten vuosien ja erilaisten kokeilujen jälkeen Canonin 85 mm 1.2 on mun ehdoton suosikkini. Mun laukussa ei ole montaa objektiivia, pari kiinteää, 50 ja 85 millinen, 24-70 mm sekä 70-200 mm.

Niin ja tietysti Lensbaby composer pro.

Tosin kaikkein eniten käytän tuota 85 millistä koska kuvanlaatu ja jäätävä valovoima. Tänään jos olo sallii vois ottaa ja lähtee mökille tuon Lensbabyn kans kuvailemaan talvi magiaa. Olo on ollu vähä kuumeinen ja tukkoinen.

Eilen illalla oli pakko käydä kuvaamassa tuota myräkkää, halusin kuvata pyryä joka tuli katoilta alas, tuulta ja viimaa. Hotelli Seurahuone toimi jälleen kerran loistavasti kuvauskohteena.

Olen alkanut pitämään talvesta, vihasin talvea hyvin pitkään kunnes oivalsin että vihalla ei pääse kovin pitkälle. Ehkä se oli ratkaiseva hetki kun hän vei minut piknikille morsiussaareen toissa talvena. Oli kylmä, hän kääri minut lämpöpeittoon joka oli ollut mukana alpeilla, syötiin ja nautittiin. Pakkasesta huolimatta. Siinä hetkessä oli jotain hyvin romanttista. Taisin silloin rakastua talveen uudeelleen.

Kuvaamisen ilo.

On ihanaa kun on taas inspistä kuvata ilman suunnitelmia, spontaanisti. Se oli kauan hukassa. Arvasin että inspiraatio löytyy taas uuden kameran myötä. Kun pitkään on tehnyt alan töitä inspiraatio kuvata omaksi iloksia katoaa helposti. Nyt se on tainnut taas löytyä.

Ihanaa viikonloppua!

Vanhakaupuki Kokkola
Vanhakaupunki Kokkola Eos R6 1/200 f/2.0 ISO 1600
Vanhakaupunki Kokkola
Amerikankarvaton terrieri Bella
Eilistä lumipyryä
Canon eos R6 1/3200 / f/2.2 ISO 12800 Canon 85 mm 1.2

Tässä kuvassa ( yllä ) on jotain minulle hyvin maagista. Olen muuttamassa huhtikuun alussa ja tämä taitaa tulla seinälle olkkariin. Sinne tulee tummanpunainen seinä johon tämä tulee sopimaan täydellisesti. Näen sen jo, mustissa kehyksissä. Tai ehkä jopa kultaa ja mustaa.

Lämmin suositus Vihinpuulle.

Loistava palevelu ja taiteellinen näkemys kaikissa kehys asiossa.

Canon Eos R6 / f/2.2 ISO 25600 Canon 85 mm 1.2

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube