Erilainen maanantai. Ihan huippua että on tällainen mahdollisuus tarjolla täällä Kokkolassa. Käydä vapaapäivänä uittamassa koiraa lämpimässä uima-altaassa. Ystäväni houkutteli meidät Bellan kans tuonne Koirakulma Kristinaan.

Menin ilman odotuksia ja ennakkoluuloja. Kamera oli tietysti mukana. Sen verran tunnen jo omaa koiraa kohta 2 vuoden yhteiselon jälkeen että tiedän hänen pitävän vedestä, hän saunoo, haukkuu löylykauhalle ja napsii vesipisaroita.

Välillä iski paniikki. Mutta Kristina osasi rauhoittaa. Ja mamma oli ihan vieressä.

Hän pitää lämpimästä suihkusta ja kesäisin mökillä hän kahlaa mielellään meressä. Viime kesänä jopa ui pelastusliivien kanssa.

Joten mikä ettei. Allasosasto oli siisti, siellä oli miellyttävän lämmin. Oli erikokoisia liivejä ja kaikenlaisia leluja jotka kelluivat. Bella oli jäykkänä kauhusta. PANIK! Kristiina kuitenkin oli tosi rauhallinen ja jotenkin ihmeellisesti tuo karvaton olentoni ymmärsi jossain kohtaa että tämä onkin hyvä juttu. Ensin lämmin ihana suihku.

Ei paha ollenkaan.

Ja niin tuo olento saatiin veteen ja Bella ui reippaasti monta kertaa ympäri allasta. Mä ravasin vieressä ja kehuin. Tosi kivaa! Jäi hyvä ja rento fiilis tuosta käynnistä ja me kyllä mennään uudelleen. Meille kummallekkin uusi kiva kokemus ja harrastus. Mukana oli myös ihana ystäväni Carina, ja kromfohrländerit Sisu ja Otso.

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube