Olen parhaimmillani kun saan improvisoida. Tänään tehtiin juurikin sitä. Improvisoitiin. Luovuutta täytyy ylläpitää kuvaamalla välillä fiiliksen mukaan. Ilman suurempaa suunitelmaa. Tän kuvauksen punainen lanka oli Helmut Newton. Mun kaikkien aikojen suosikki kuvaaja.

Olen jotenkin niin väsynyt instan mielestäni mauttomaan tyrkkyboudoir kuvavirtaan, josta tyyli ja aistikkuus ovat kaukana.

Aistikkuus on nimittäin todella olennainen osa boudoir kuvia, ja sitä voi tuoda kuviin monella tapaa.

Ja jotta ihmiset näkis että voi olla myös toisenlaisia kuvia jotka on hyvinkin aistikkaita, tehtiin tämä kuvaus tänään Satun kanssa. Anna Linnanmaa teki upean mustavalkokuviin sopivan meikin. Ja mikä on mageempaa kuin vanha kunnon roolileikki. Vähä retroa kaunista päälle, rentoa ja hauskaa olemista. Keskitytään ilmeisiin, eleisiin ja eleganssiin.

Vintage tyyli on aina ollut lähellä mun sydäntä. Tämä on lähinnä sitä mitä haluan kuvata kun kyseessä on muotokuvaus.

Hyvällä meikillä on valtava merkitys. Suosittelen lämpimästi Annan palveluita.

Hintainfoo osoitteesta: sonjahagstromphotography@gmail.com

045-2586699

Insta: @rugatsev

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube