Dear Edi 10 months !

Rakas Lakelandinterierini Edison täyttää tänään 10 kuukautta. And whatta ride it´s been. Edi on kaukana rauhallisesta airiksesta ja temperamenttia ja potkua löytyy ihan riittävästi.

And the energy is never-ending.

Paitsi nyt. Oltiin kylässä hyvällä ystävälläni Ulrikalla ( joka otti musta ja Edistä 10 kk yhteiskuvia )  ja siellä oli niin jännää että päikyt maistuu nyt kun tultiin kotia. Oli paljon leluja ja angryböördsiä ja herkkumokkaruutuja joita piti nåålata.

Lakelandi on huumorintajuinen ja leikkisä. Leikkii mielellään myös itsekseen jossei kukaan jaksa leikkiä. Mielettömän kekseliäs ja älykäs. Aina valmis actioniin. Mutta myös rotuna hyvin haastava, ei helpoimmasta päästä. Sen kanssa on tehtävä kovasti töitä ja se ei päästä mua todellakaan helpolla.

But Yes I Luv Him ♥

Edi ei anna kovin helpolla periks ja keksii yleensä keinon saada mitä haluaa. Aamulla yritin tehdä selkäjumppaliikkeitä ( I ♥ MEDIREX, nyt pystyy jo liikkuun ) ja Ediä hieman häiritsi. Se häiritsi mua niin kauan että lopetin. En voinut kuin nauraa, toinen kiipeilee päällä, repii hiuksista ja yrittää tuhota jumppaohjeen. Miten siinä jumppaat ?

Aluksi Edi oli laastari, menetin rakkaan ystäväni kun Airedalenterrierini Oscar piti lopettaa huhtikuussa. Meni aikaa ennenkuin totuin tuohon pieneen ja kovapäiseen termiittiin joka kuitenkin nyt on vienyt sydämmeni. Se rakastaa pyytettömästi ja aidosti. Se on kiltti ja suloinen. Eilen kun olin niin kipeä etten pystynyt juuri liikkumaan se makoili vierelläni  ( vaikka varmasti oli energiaa täynnä ja ois pitäny päästä juokseen ) aivan rauhassa ja nukkui kanssani puoli päivää. Se tyytyy siihen minkä minä sille annan. Nyt kun olen ollut kipeänä pidempään olen viennyt sitä äitille ja välillä siskoille että se saa juosta kunolla.

Onneks tämä kipuilu alkaa ( toivottavasti ! ) helpottaan ja voi palata normiliikkumiseen taas. Miss it like crazy. ANyWays. Mukavaa viikonloppua. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Törmäsin netissä tällaiseen mielettömään Tyler Knottiin jolla on niin kauniita quotseja. And i luuv quotes.

 

 

Share Button
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube