21e975bb-28bd-45e5-b62b-fe08aa39250a

 

Sain tänään sähöpostin jossa kerrottiin että olen ehdolla vuoden hääyritys 2015 äänestyksessä. En kyllä usko tätä vieläkään. Ei sitten millään. Purskahdin itkuun kun luin sen. Siellä on todella huippuja kuvaajia, sellaisia jotka mua on inspiroinut vuosia. Tuntuu hurjalta että mun nimi on siellä samalla listalla heidän kanssaan.  Olen äärimmäisen kiitollinen asiakkailleni.

Tämä on teidän ansiotanne 

Äänestää voi TÄSTÄ ! 

Etsi sieltä kategoria Valokuvaus & Videointi.

Siellä ekana on Sonja Hagström Photography.

 

 

unnamed

 

Kun sulle on hoettu puoli elämää että susta ei ikinä tuu mitään, ja kun sä opit jotain ihan ite, ja nautit suunnattomoasti työsi tekemisestä, ja pärjäät siinä, silloin jonkunlainen tunnustus tuntuu erittäin hyvältä. Se tuntuu siltä niinkuin oisin voittanut jo. Olen voittanut omat demonini jotka takoo päässäni päivästä toiseen ettet osaa, et ikinä opi, etkä koskaan oo mikään.  

Minä olen joku, minä osaan jotain. Olen MINÄ, olen onnellinen, olen ehjä, olen oma itseni.  Vaikka en ikinä voittaisi yhtään mitään, niin tämä riittää.

Se kertoo mulle sen, että mulla on tyytyväisiä asiakkaita.

Ja se riittää.

Kiitos 

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube