Went for a drive.

Ilta-ajelut ovat parhaita, hämärän rajamailla. Tänään tiesin taas että pitää illalla lähtee käymään Trullevintiellä. Haistoin sen ilmasta. Pakkasta, kirkasta, tyyntä, auringonlaskua ja usvaa.

Koko setti kasassa

Näitä iltoja joita tuun kaipaamaan kun meri on jäässä. Sen oppii, kun tuntee miten ilma muuttuu ja varsinkin kun lämpötila laskee nopeasti ja on vielä aurinkoa, silloin kannattaa lähteä vaikkei jaksaiskaan. Se on sen arvoista 🙂 Kävin Punakallioilla ja Trullevinnokassa, olin laiturilla ja just sopivasti yks Venebåtski oli lähdössä ja sain siitä napattua valojuovia.

Jos ihmettelet mitä kuvassa on niin se on kalastusalus menossa, kun kuvaa autoa tai venettä liikkeessä pitkällä valotusajalla siitä jää jäljelle vain juovia, riippuu tietty ajasta. Kaikissa on sama aika, 4 sekuntia ja ISO 160, siinä ei paljo kerinny kokeileen kun se oli jo liikkeessä ja meni suht lujaa. Loput kuvat on otettu Punakallioilta jossa oli todella kaunista ja tyyntä. Testailin paljon eri aikoja.  0.4-10 sekuntiin ja ISO on kaikissa melko pieni. Ne ovat kuvattu käyttämällä asetusta TV. My favourite.

Muista kuvailla näinä kauniina iltoina, näitä ei riitä kauan, kohta talvi tulee.

 


Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail