Se tunne kun on niin jäätävä viima ettet voi olla kauaa ilman hanskoja. Mutta silti rakastat talvea, jopa niin paljon että voisit lähteä kuvausretkelle vaikka Alaskaan ! Paksuilla nahkakinttailla on mahdoton kuvata, tai ei mahdotonta mutta haastavaa. Toisaalta  kädet tottuvat äkkiä. Sunnuntaina se todistettiin kun käytiin Lohtajalla kuvausretkellä. Kun ei kertakaikkiaan voi olla ilman hanskoja ja kuvauskohteena on maisemaa joka ei ole urgent. Eli ei kiireellinen xD Eli ihan rauhassa vaan. Mutta edes kylmä ei haittaa. Se fiilis mikä tuosta hyytävästä pakkasilmasta tulee on sanoinkuvaamaton. Ne värit ja rauhallisuus. Se antaa energiaa jota ei saa mistään muualla. Tärkein on se ettei ole kylmä. Jos kuvaaja on jäässä kuvaamisesta ei tule mitään.

Ei voi keskittyä. Senpä takia kunnon varusteet ovat kaiken A ja O !

Eilen kävin Trullevinnokassa, eli fishingsatamassa. Ja siellä watchtowerissa. Magee bluemoment iltapäivällä 4 jälkeen. Tänään sama juttu. Kun on niin kylmä että ilma seisoo ikäänkuin paikoillaan ja väriskaala on violetinsinisenpunainen. Se tarjoaa loputtomasti kuvattavaa. Tänään kävin myös Punakalliolla ja koira oli mukana kun käytiin nopeesti jäällä. Tiesin mitä lähdin kuvaamaan eli siellä ei mennyt kauaa.

Mutta siinä hetkessä, joka ei kestänyt kauan, koirani tassut jäätyivät ja hänet piti viedä takas autoon ja mä jatkoin hetken.

Minun energiaani on monesti ihmetelty.

Sitä on paljon. Yleensä se on hyvää energiaa ja voin paljastaa että minä saan sen luonnosta. Olen aina saannut. Pienestä asti olen kulkenut metsissä ja nauttinut hiljaisuudesta ja väreistä. Talven tullessa on ihanaa huomata että metsässä on sittenkin elämää, jälkiä, hajuja koiran nenässä ja peace of mind. Tänäänkin menin jo aamukuudeksi töihin, ja olin aivan tättärää kun pääsin kotia asti. Silti oli lähdettävä, kun näin tuon valon niin se oli mulle se ” Jep nyt mentiin merkki” .

Kun seisoin siellä viimassa Trullevin tornissa olin ikäänkuin lost in the moment. Kaikki muu ympärillä katosi hetkeksi, työt, kylmä, laskut, aikanen herääminen ja mitä nyt päässä voi liikkuakaan.

LOST IN THE MOMENT.

Siitä saa sen hyvän virran, voimaa, luovaa ajattelua ja tietoisuuden siitä että materia ei tuo onnea vaan ne hetket kun voit unohtaa kaiken muun olemalla luonnon oman taiteen ympäröimänä. Parasta mitä tiedän <3 Ja nyt kun kamera melkein aina kulkee mukana minulla on mahdollisuus jakaa tätä naturewonderia ! 🙂

Parhautta.

You must live in the present, launch yourself on every wave, find your eternity in each moment.

~ Henry David Thoreau~


Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail