Oli pakko lähtee. Ei auttanu mikään, tuuli oli aivan järkyttävä ja täytyy myöntää että hirvitti kivuta ylös alas jyrkkiä puurappusia jotka oli hieman liukkaat ja mulla on tunnetusti hieman kiire.

Mutta aah sitä fiilistä kun seisoin siellä ylhäällä tuulessa. Trullevin kalasatama, sama paikka ku eilen mutta valo oli taas aivan magic. Oisin voinu jäädä sinne forever. Pimeä ja kylmä hiipi ja sanoin merelle hyvää yötä ♥ Kun kesä tulee ja meri sulaa tuun kaipaamaan näitä iltoja. Jäätä. 

Aurinko sävytti dramaattisen taivaan aivan uskomattomilla väreillä ja ei ollu ketään muuta ku minä ja tuuli ja tuo aurinko joka anto mulle sitä energiaa ♥ Välillä tarvii noita hetkiä. Kun tuntuu että on vähän hukassa tässä liian hektisessä maailmassa kun tehokkuus, kiire ja jonkulainen erakoitumisentarve iskee ja haluais vain pois kaikesta määrittelemättömäksi ajaksi.

Ei töitä, ei kiirettä eikä minkäänlaista stressiä mistään. Jos vois elää maailmassa jossa raha ei määräis jokaista liikettä, jos ihmiset arvoistais luontoa ja kohtelis sitä huolella niinkuin se on meitä täällä kohdellut. Maailma on itsekäs paha paikka ja välillä joutuu todella taistelemaan jotta jaksaa päivästä toiseen tätä same old same old ja aina vain kovemmilla tavoitteilla. Tätäkö tämä elämä on ? Onneks on näitä auringonlaskuja. Huomena uusi parempi päivä.

” For everything you have missed, you have gained something else, and for everything you gain, you lose something else. ”

-Ralph Waldo Emerson –

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail