Heräsin auringonvaloon.

Vapaata ja kiireetön aamu, monday ei voi alkaa paremmin. Eilen näin ikkunasta lintuja jotka olivat pihlajanmarjojen kimpussa, toisen kerroksen asunnostani on loistonäkyvyys jos linnut sattuu oleen oksilla. Siihen mennessä kun olin saannut extenderin putkeen kiinni niin oli jo too late. ( 5D mark II & Canon ef 70-200 2.8. IS L USM & Canon ef 1.4 x II ) Linnut oli gone mutta kuvasin sitten pihlajanmarjoja 🙂

 Tänään piti jatkaa extenderillä kuvaamista kun valo oli kerrassaan aivan loistava. Nyt iltapäivällä palattiin takas taas normiharmauteen. Onneks menin ulos, ja onneks kävin pitkällä lenkillä metsässä. Syysaamut ovat niin parhaita kuvausaamuja, jos aurinko paistaa niin ylös ja ulos, jäätyneitä puutarhoja, tulenpunaisia lehtiä ja syviä sävyjä lehdissä ja kohmeisissa kukissa.

Ja the tarkennuspisteet, jos tiedät miten voit valita yksittäisiä tarkennuspisteitä järkkärissäsi niin käytä niitä, jos et tiedä niin tutki ja opettele, ne on niin käteviä kun kuvaa puskia tai kasveja ja voit itse valita mitä kohtaa kuvasta haluat korostaa. Testaa eri valkotasapainoja, loisteputkella ja keinovalolla saat jänniä  kylmiä sävyjä kuvaan !

Aurinko    Energiaa

Tässä muutama instagram kuva jonka otin eilen ja tänään puhelimella.

Siskoni upea irlanninterrieri Otto jonka kanssa kävin tänään lenkillä Laajalahden metsissä.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail