” There isn’t any such thing as an ordinary life ”

Elin on siitä elävä todiste. 

http://fitness4life.myshowroom.se/fitness-lifestyle/

P35B7189

Häkellyin tavatessani Elinin tänään. Hän on upea nuori nainen, ja se valtava willpower ja motivaatio joka näkyy hänen kehostaan on jotain uskomatonta. Minä taistelen välillä viitsiäkseni mennä lenkille ja salille silleen että hiki tulis – edes vähän. Viimeaikoina se on ollut löntystelyä metsässä.

  If it doesn’t challenge you, it doesn´t change you.

Fred DeVito

P35B6822

Elin painii hieman eri sarajassa. ( hieman on huikee understatementti ! )

http://elinamelie.gym-space.fi/

Jag tränar inte för att komma i form eller för att må bättre. Jag tävlar i min sport på en ganska hög nivå och jag kräver inte att alla mina läsare ska tävla i detta. Det som jag gör, gör jag för att bli bäst i min sport. Jag har vigt mitt liv till detta. Jag väger min mat för att jag ska vara bäst på scenen, när jag tränar gör jag tre repetitioner till när andra slutar för jag vill att mina muskler ska växa, jag stiger upp klockan 5 på morgonen för att göra min morgonpromenad för jag vill vara tightast på scenen, jag skippar krogen på lördag kväll för att jag vill att mina muskler ska återhämtas optimalt under natten. -Elin-

P35B6841

Hän kilpailee ja pistää kaiken peliin. Kannattaa käydä Elinin blogissa lukemassa minkälaista kurinalainen elämä on oikeasti. Luulen että kovin  moni ei siihen pysty. Anyways, valloittava ja iloinen Elin ja minä mentiin hänen omalle salilleen, eli Kokkolan urheilutalolle joka oli täydellinen kuvuspaikka. Karua ja rujoa eikä mitään ylimääräisiä finessejä. Rautaa, hikeä ja kyyneleitä henkivä paikka jossa sit kehiteltiin eri juttuja ja poseja, ja rekvisiittaa ei tarvittu juurikaan. Kaikkea löytyi paikan päältä. Ketjua ja painoja ja Elinin kroppa.

Detta är en extrem sport och jag går ner till farligt låga fettprocenter för att bli bäst. Ingen kan se ut som vi ser ut på scenen längre än någon dag. Ingen ska sträva efter att se ut så hela tiden.

 

Hämmästelen vieläkin. Silmiäavaava kokemus nähdä kuinka oma kropan kanssa työskentely to the max todellakin tuo upeita tuloksia. Fenomenal. Kyllähän se kaikki tietää. Mutta kun sen oikeasti näkee. Wau. !

images

Kaikki kuvat : Canon Eos 5D mark III & Canon ef 70-200 2.8 IS L USM

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail