Tänään oli special day. Tuote-muoto-lapsikuvausta, kaikki in one big happy package. Mirka, suuri persoona jonka kanssa oli hauskaa kuvata. Ja hänen ihana poikansa UP Voisinpa väittää että oltiin kuulkaa aika hyvä tiimi.

http://www.mirkajohansson.fi/

Mirka  tietää mitä tahtoo ja se on mulle äärimmäisen tärkeetä kun kyseessä on tuotekuvausta samalla kun se myös on muotokuvausta. Siinä pitää monen jutun osua kohdalle.

Meillä oli Chill Norwayta, Finlaysonia ja vaikka mitä.. ( Ticket to Heaven, Polarn o Pyret , Munthe Plus Simonsen, by Malene Birger and Gustav )

Mun yks lempispotti on tottakai Laajalahti ja luontopolku.

Sinne siis ja hirvee määrä kaikkee mahdollista mukana. Tänään poikkeukselliseti kuvattiin ( aina yhtä hyvällä )  mark II rungolla & canonin 70-200 2.8 putkella kaikki kuvat.

(… koska voihan pettymysten pettymys uus kamera joutu 2 kk jälkeen heti ekaan huoltoonsa selittämättömien ongelmien takia. Toivottavasti se pian tulee takas ja mä saan vastauksen siihen että oonko mä kuvitellu kaikki vai oliko siinä oikeesti niin pahasti vikaa kuin mä uskon.  Uskon edelleen.

Tuollaisia vikoja ei voi kuvitella, mutta siitä lisää sitten kun se selviää, ja joo mua vähäteltiin enemmän kuin yhdessä paikassa mutta onneks Canonin maahantuoja otti tosissaan ja halus rungon ja salaman ASAP Jastekniikalle ! )

Anyway. Hauskaa oli ja ei ONNEKS ollu liian kylmä. Mirka & UP tarkeni ja mäki tarkenin, liikaa päällä niinku yleensä… ja lensin lahjakkaasti, but once only. Sen verran liukasta ja kumipohjaset sorelit ei paljo auttanu. Onneks nykyään on jo senverran kameransuojeluvaistoa että se pysyy ilmassa vaikka mä miten lentäisin. Niin pysy tänäänki ! 🙂

JeeJee ihanaa viikonloppua ! 🙂 Lördaagi menee sohvanpohjalla punkkulasillisen kans. IisiPiisi 

Kiitos Mirka & UP !

 

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail