Metsään pienen missis M:n ja mamman kanssa !

Kerran vuonna nakki ( kauan kauan sitten ) kehystin yhden ihan hirveän maalauksen ( can´t understand why ! ) ja onneksi tajusin siihen aikaan panostaa kehyksiin. Prameat antiikinoloiset kultakehykset. Olen edelleen sitä mieltä että kehys tekee kuvan kuin kuvan. Nyt sitten tässä keväällä kun tarvin yhteen kuvaukseen kehyksiä rekvisiitaks, tuo hirvitys taulu lensi roskiin ja kauniit kehykset jäivät.

Niistä on ollut paljon iloa ja niin oli tänäänkin. Päivän pikku-prinsessa Minea oli kuin olikin täydellinen noihin kultakehyksiin ! Perheen kodin lähellä oli ihana metsä, perusmetsää jossa oli isoja puita ja polkuja. Sinne siis, matkan varrella oli todella vanha 40-luvulla rakennettu talovanhus jonka rappuset ja ihana ovi osu heti mun silmiini. Vanha herra pihalla lupasi että saadaan ottaa kuvia kauniilla rappusilla.

Loistavaa 

P35B6657

 

P35B6644

 

P35B6676

Olen niin super-iloinen kun ihmiset haluavat lähteä lasten kanssa ulos kuvaamaan. Kuvista tulee niin kauniita luonnonvalossa ja ennenkaikkea luonnossa. Minusta ei saisi studiokuvaajaa. Niin paljon rakastan valoa ♥

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail