Ego-Blogging! wtf ?!

Netti on täynnä ns. EGO-Bloggareita jotka pällistelevät blogeissaan peilin kautta otetuissa kuvissa  niinku nämä minun itseni ottamat kuvat ihan itsestäni tässä jutussa. Tämä on parodiaa, huumoria. Ehkä vähän mustaa huumoria xD Mutta se on välillä hauskaa 😀

Mua yhä enemmän alkanut huvittaa nämä suuri-egoiset tyyligurut joita on joka lähtöön. Kilpaillaan sillä kenellä on kalleimmat tekoripset, valkoisimmat hampaat, kaunein koti,  kiiltävimmät hiukset, paras ihmissuhde, kalleimmat vaatteet, kaunein iho ja ihanin ihonhoitosarja kylppärissä. Onhan pinnallisuus kivaa. Mutta onko sittenkään ?  Jos elämä menee siihen että annetaan materian viedä ja eletään sillä että saadaan kerskua sillä paljonko materiaa on kotona ja paljonko sitä roikkuu vaatekaapissa niin mitä siitä irtoaa. EI mitään. Mitä se kertoo ihmisestä ? Niinpä.

Elämä on täynnä ihania kauniita asioita. Materia on kyllä kaunista. Mutta tuoko se onnea?  Minulle onni on metsäretki ystävien kanssa. Uudet kumpparit. Vanhempien pihasauna. Vesilasi. Hali. Uus fleece ja lämmin pipo.

ps. itseään täynnä olevien EGO – bloggareiden egonpönkitysbloggauksia imee itseensä nuoret ihanat tytöt ja pojat joista tulee pissiksiä kun ne aikansa lukevat näitä juttuja ja näkevät näitä kuvia kun Ego-bloggarit ovat toinen toistaan kalliimissa luomuksissaan ja tekoripsissään. Näin ne sit syntyy, itseään täynnä olevat nuoret pissikset xD

Mitkä ovat sinun onnenjyväsi ? Mikä tekee iloiseksi, mikä saa hymyn huulille ? Kerro, i´m dying to know 🙂

Hair : Saloon FredAstaire – London,  Make-up : Niina G, Make-up atelje Nina´s NY, Pilots: Gucci , Lashes : Lancome ultarhyperdyperlashinfinity max, cap: Ed Hardy special edition. Teet whitening : George Finnääs teeth studio Stockholm and last but not least, the Camera was sponsored by Canon Suomi.

xD Just joking XXX

Peruukki: lastenhuoneen nurkasta, lätsä: yhden pienen pojan, miami inkin hattu: Peten, hampaat: omat, pilotit : yhden vanhan ihanan herran joka lahjoitti ne minulle kun halusin ostaa ne häneltä 😀 ja kamera : oma.

 

Share Button

← Previous post

Next post →

5 Comments

 1. Tingelingi

  Ei tarvine edes kertoa mistä minä sen onnen löydän 😉 Mutta siis, sen jälkeen kun löysin itseni, niin löysin myös onnen. Sisäisen onnen jolla ei ole mitään tekemistä minkään materian kans. Joskus ennen sillä tais olla suuriki merkitys kellä on hienoimmat vaatteet ja kuka on kaunein, mutta ne on asioita jotka on menettäny merkityksensä nykyään täysin =) Mull ei ole väliä kuka kulkee vai kulkeeko kukaan Guccin laseissa, Guessin laukulla, Mollyn takilla tai Diorin naamarasvalla, mulle on väliä kenellä on se kaunis sisus =)
  Juurikin tästä syystä mun onni koostuu perheestä, ihanista lapsista, halauksesta ”Du e den bästa mamma man kan ha!” ystävistä ja yhteisistä hetkistä, kirpeästä syysaamusta tai lämpimästä kesäyöstä, naamalle sulavista lumihiutaleista, hetkistä luonnossa. Hymyistä <3

  Bra tala Sonja! Halder mee de =)

  • Sonja

   Tack maica 🙂 Sisäistä onnea ei ole ellei ole sinut itsensä ja elämänsä kanssa ! 🙂

 2. Hi, this is a good post. Thanks!

 3. Sonja

  thankyou !

Vastaa