Magical kaitfors part III

Olipa magee reissu !

Luonnonvoimat ovat niin jotain uskomatonta. Meidän piti mennä padolle jossa viimeks kun oltiin, vesi oli niin matalalla että kivien päällä istuttiin ja poltettiin savukkeet. Nyt kun mentiin vesi oli hurjan korkealla.

Kivet olivat veden peiotssa, valtava kosken humina ja voimakkaan virtauksen ääni soi korvissa. No can do. En mitenkään voinut kuvitella että Maika olisi menny yhdenkään kiven päälle seisomaan saatika istumaan tuossa virrassa. Ei millään. Uskomatonta. Onneks oltiin ajoissa liikkeellä, käytiin ajelemassa ja tutkittiin löytyisikö parempaa paikkaa.

Vesi oli joka puolella korkeella. Mentiin tuttuun ja turvalliseen paikkaan. Kaitforsin vesivoimalan perukoille. Maasto oli vielä hankalampaa kuin viimeksi. Mua todella koeteltiin. Viimeks päätin että oksasakset mukaan ens kerralla. Arvaa oliko ne mukana. EI. Revin puskia ja oksia ja risuja käsin pois eestä sillä seurauksella että etusormeeni tuli syvä viilto. Verta tuli todella paljon, sitä oli takissa, housuissa, mun L-sarjan zoomissa joka ei oo enää valkonen vaan punanen !! xD

Mutta jatkettiin ja kuvatki alko pikkuhiljaa onnistuun ku löyty oikee paikka, suht tasanen rämeikkö ja kivi jossa pysty istuun ja keskittyyn muuhun ku vuotavaan sormeen joka sotki kaikki paikat. Mietin itsekseni että kuinka hullu pitää olla että väkisin tukkii tuollaiseen maastoon, pytää ystäväänsä menemään kylmään veteen, istumaan kivelle ja olemaan liikumatta aika pitkään. En osaa sanoa kauanko me oltiin, se tuntui välilä ikuisuudelta mutta luulen että Maika oli kiven päällä noin puoli tuntia. Se on odottamista ja odottamista, teknisistä virhe-arvioinneista rangaistaan ja taas pitää ottaa uusiks ja odottaa, joka kerta kun vaihdat kuvauspaikkaa ja kuljet kameran & jalustan kanssa on vaara olemassa että kaadut ja hajoitat itsesi tai laitteesi. Onneks niin ei käyny. Kaaduin kerran laukkuineni, onneks kamera ja muut särkyvät olivat sisällä ja mulla on ihan uus todella hyvä iso Lowepron kameralaukku. Kestävä. Mutta hauskaa oli ja se on pääasia.

Oltiin hetki irti arjesta <3

Ja ihan varmasti mennään taas uudestaan. Jos nyt muistettais ne mitä nyt unohdettiin. Raivaussaha, oksasakset ja se lyhty. Jes.

Kiitos Marika, olet helmi <3

 

 

 

Share Button

← Previous post

Next post →

3 Comments

 1. Tingelingi

  Thank U itselles! Olet helmi =O*

  • Sonja

   oli ihQu reissu vaikkakin vähän verinen ;D Next time we will be prepared 😀

 2. Tingeling

  Oujees we will =D Ensiapulaukku mukaan 😉

Vastaa