Eeva & Katja going 30 ! Ja nämä tytöt järkkäs kunon bileet.  Juhlat olivat samalla naamiaiset, jotka  ovat hauskoja, ja täytyy myöntää että tämä oli elämäni eka kerta kun olin niinku oikeissa naamiaisissa jossa oli todella panostettu viimesen päälle  ! 

Aivan mahtava ilta, ja siis niin hauskaa !!  

Oon nauranu koko aamun ( lievästä darrasta huolimatta ) näille kuville joita oli aivan älyttömän paljo. Mietin eilen kovasti että miten saa kuviin sitä jotain kun kuvat väistämättä jossain vaiheessa iltaa ovat salamakuvia joita niin vihaan, oon törmänny paljo bilekuviin netissä ja tulin siihen tulokseen että salama ei ole huono asia ollenkaan. Otin paljon mustavalko kuvia ja kovalla salamalla, kuvista tuli niinku 80-luvun suosikki lehden kuvia jostain bileistä.  Bilekuvauksessa hauskinta on eri tilanteiden dokumentointi. Ei ole niinkään tärkeää että näkyykö ihan koko kroppaa, jalat vai näkyykö jonkun puolipäätä. Tärkeintä on se fiiliksen välittäminen ja sen hauskuuden pitää näkyä kuvissa. Ihmisiä voi pyytää poseraamaan mutta paras tulos tulee kun ei pyydä, seuraat tilanteita ja tarkkailet, menet ihmisten perässä rohkeasti ulos vaikka et heitä välttämättä tunnekkaan. 

Oli hauskaa olla papparazzi for a night ! 🙂 Kiitos Katja & Eeva upeista juhlista ja ps. I LOVE my job. Nothing makes me happier. Oppia tunteen uusia ihmisiä ja saada ikuistaa niitä hetkiä. Catching moments !

 

 

 

 

Share Button