Ciao ! Long time nou sii ! Pääsiäinen tuli ja meni.

Evakkoon trulleja, piha-saunaa, ystäviä, parit huurteiset ja MUY BUEN pitsaa a´la marziano ja moottoripyöränäyttelyä. Siinäpä ne tärkeimmät, pinnan alla kuohuu ja tapahtuu niinkuin yleensä. Mutta ens viikolla alkaa LOMA enkä aijo tehdä mitään el-grandea, no parit autonäyttelyt ja vähän muuttoa. Muuten sitä most famous olemista ja nukkumista ja nauttimista vapaudesta. But just for a moment.

Tähän sopii ironisesti huikeen hyvän Candace Bushnellin quote : 

“Maybe mistakes are what make our fate… without them what would shape our lives? Maybe if we had never veered off course we wouldn’t fall in love, have babies, or be who we are. After all, things change, so do cities, people come into your life and they go. But it’s comforting to know that the ones you love are always in your heart… and if you’re very lucky, a plane ride away” 

Tämä kevät on ollut haastava. Muutos tulee kysymättä, vie mukanaan ja pakotta sopeutumaan. Mutta mihin me ihmiset ei voitais sopeutua. 

Kohta on kesä ♥ Toivottavasti kipuileva niin sanoinkuvaamattoman rakas Airedalenterrierini tulee kuntoon ja jatkaa hännänheilutusta !

Have a great one !

Sonja 

Ps. Mp näyttelyssä kuvasin kaikki canonin ef-70-200 2.8 IS L USM tuubilla jonka painoon alan pikkuhiljaa tottua ja yes i like it ! ( se tuntuu olevan jossain kik**********e statuksessa koska minulta tultiin todella kysymään että olenko lehdistöstä ! ) xD Ja nuo ekat pääsiäisflowerit on kuvattu ef-24-70 2.8 IS L USM & Close-up linssillä. Ja tuo fancy kuva tulppaaneista kauniissa vaasissa on ystäväni Annelta otettu, Saying hellou from virtualworld here honey ♥ !  Nii ja nuo mustanginkuvat löyty ku pläräsin viime vuoden näyttelykuvia.

Ja ETHÄN  missaa Kokkolan American Car Driversien järjestämää upeaa

AUTO näyttelyä

Kokkolan urheilutalolla ( osoitteessa vapaudentie 1 , 67100 Kokkola ) tulevana viikonloppuna, 14-15.4. 2012 !

 

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail