Tehtiin viikonlopun aikana 1500 kilsan aivan mahtava roadtrippi, Keski-suomi, Itä-Suomi ja etelää pikaisesti. Yö hesassa,  ja huikeenhauska ilta ja päivä Ulvilassa tuttavien luona !

Se osoittautu oikeaksi kuvaushuipennukseksi tuo visiitti Ulvilaan, siellä oli pari Bullterrieriä ja yksi hoidokki mäyrä joiden kanssa pikkuruinen Lakelandinterrierini Edi pärjäsi enemmän kuin hienosti, siellä oli ihania ihmisiä, upea Mustangi ja upea Noora.

Asenne on ROK. Näin Noora sano jossain vaiheessa iltaa kun keskusteliin niitä näitä. Todellakin on ! Noora´s got that something.

Dädillä oli upea vuoden ´65 Mustang HT ja this young lady had the

pin-up chic-a-licious style !

Baitöwei ! The Mustang Rami on aivan loistava tekemään videoita.

Ja tämän hän teki Oulaw lippukisoista joka oli Kalajoella jonkun aikaa sitten !

http://www.youtube.com/watch?v=9LILZjaSNWY

And let´s not forget about the Pony !

1964-1966 Ford Mustang – klassikon syntymä

Ford räjäytti jättipotin 16. huhtikuuta 1964 Amerikassa. Silloin esiteltiin ensimmäistä kertaa Ford Mustang 29 miljoonalle katselijalle, TV-mainoksessa! Seuraavana aamuna, 2600 lehteä julkaisi mainoksia ja juttuja autosta ja itse auto esiteltiin New Yorkissa messuilla. Auto oli nerokas yhdistelmä asioita, jotka tekivät siitä yhden automaailman kiistattomista klassikoista.

Autot suorastaan vietiin käsistä ja samalla tehtiin myyntiennätyksiä, jotka ovat kestäneet tähän päivään saakka! Miljoona autoa oli myyty jo keväällä 1966 – vajaassa kahdessa vuodessa.

Lisätietoa : Ford Mustang Owners Club Finland

http://www.mustangclub.fi/public/ford-mustang/historiikki/1964-1966-ford-mustang-klassikon-syntyma/

http://www.mustangclub.fi/public/

Helsingistä sen verran että OH YES we enjoyed it ! Syötiin hyvin ja paras hetki koko reissun aikana oli lauantai-aamu ravintola Bakersin terassilla keskustassa, supernamit foaccia leivät  ihmisvilinän keskellä ja kiiretön aamu ♥ Pizzaa ravintola Iguanan terassilla ja Perjantai-iltainen venäläinen pippuripihvi ravintola Salvessa.  

Kiitos Rami & Terhi & Noora ! 

 

Share Button
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube