Lotta & Toni – true love needs no words.

Karismaattinen upea pari. Lotta & Toni ja kihlajaiskuvaus meren äärellä.

Oltiin punakallioilla, my favourite place oli keli mikä tahansa. Tänään oli vähä sateisempi päivä, aamulla näytti todella pahalta mutta kuin tilauksesta se loppui kun oli kuvaamisen aika  Tällä parilla oli säkenöivää kemiaa ja se näkyi. Ei tarvinnu juuri ohjailla. Ihanaa ! Kunnon kemia on juuri sitä kun voi kuvaajasta huolimatta uppoutua toisiinsa ja lukea toisensa ajatuksia sanomatta yhtään mitään.

Luuv. in. the. air.

Käytin näissä kuvissa Canonin ef 24-70 2.8 IS L USM sekä 70-200 2.8 IS L USM josta on tullu kiistatta mun suosikkimuotokuvausobuska ! 

Onnea Lotta & Toni, nauttikaa hetkistä 

Upea kampaus : Parturi-Kampaamo Jozefin / Piia Sinisalo

About Sonja

Sonja Hagström Photography http://www.sonjahagstromphotography.com/ Olen Kokkolalainen valokuvaaja, itseoppinut, intohimona kaikenlainen fiiliskuvaaminen. Ernst Haasin sanonta kuvaa hyvin ajatusmaailmaani : "The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE. "
Tagged . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>