Amazing Mikaela !

Tänään oli yks kesän ihanimpia kuvaushetkiä 

 Eräs nuori jalkapalloilijaneiti pääsi ripeille joka taitas myös hypyt. And yes i love to shoot jumps  Ilma oli mitä mainioin tällaisella kuvaamiselle niinkuin upea kuvausympäristökin, peltoa ja latoa ! icon smile Amazing Mikaela !

Käytin kaikissa kuvissa Canonin 70-200 2.8 IS L USM ja salamaa täytevalona joissakin kuvissa.

Allaoleva kuva on päivän favoriitti !

Kamerassani on mahdollisuus ottaa vihreitä, sinisiä, purpuuranvärisiä, seepioita ja mv kuvia. Jotenkin tuli sellainen vihreä olotila ja päätin kokeilla. Ja sehän toimi yllättävän hyvin. Joskus ei oo ollenkaan huono idea tulla pois sieltä omalta mukavuusalueelta ja kokeilla jotain aivan muuta. Kiitos ihana Mikaela & family tästä mukavasta kuvaushetkestä ! icon smile Amazing Mikaela !

MG 54621 199x300 Amazing Mikaela !

About Sonja

Sonja Hagström Photography http://www.sonjahagstromphotography.com/ Olen Kokkolalainen valokuvaaja, itseoppinut, intohimona kaikenlainen fiiliskuvaaminen. Ernst Haasin sanonta kuvaa hyvin ajatusmaailmaani : "The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE. "
Tagged . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>