Aurinkoinen Kalajoki ja iki-onnellinen hääpari !

Siitä oli eilinen päivä tehty. Mari & Petteri vihittiin kaunissa Himangan kirkossa joka on jo vuodelta 1794 ! Nykyinen ulkoasu on tosin vuodelta 1897. Mukavaa vaihtelua olla vaihteeks jossain muussa kirkossa kuin tutussa Kaarlelan kirkossa. Vaihtelu virkistää xD Hääjuhlaa vietettiin Kalajoen hiekkasärkillä Hotelli Rantakallassa. Ruoka oli magnificent niinkuin koko juhla, rentoa ja mukavaa ! Maria ja Petteriä oli todella helppo kuvata, happyhappy näkyy joka kuvassa eikä juuri tarvinnut ohjailla, heitä ei jännittänyt vaan he olivat rennosti omat itsensä. Kuvat otettiin Hotellin alapuolella olevalla rannalla ja käytin kuviin canonin 24-70 2.8 IS L USM luotto-objektiiviani  works every time.

Paljon onnea M & P yhteisellä matkallanne 

 

 

Share Button