One b & w and one in colour !

Yes i love american cars. I really do.

Ja niiden kuvaaminen on niin kivaa ( kivempää kuin MIKÄÄN muu ) että harkitsen tässä pitkän tauon pitämistä. Ei kuvaustöitä vaan pelkkää hupikuvausta. Ja se liittyy pelkästään autoihin ja softwaterpicseihin. Kerran täällä eletään ja pitää voida toteuttaa unelmiaan. Ja nyt tuntuu siltä että aika ei riitä ihan kaikkeen ja jostain pitää karsia. Luova breikki. Ystävilläni Katilla & Jarkolla on upee vanha auto. Vuoden ´66 Chevy Imapala ja Kati on kuvauksellinen kuin mikä. Käytiin ajelulla, ja koska iso upee auto vaatii isosti tilaa tiemme vei tehdasaluelle, ns : rantaan. Tarkemmin sanottuna Rauanheimo, ja siellä eräs ystävällinen työntekijä ohjas meidät alueelle johon ei muuten oltais päästy. Aivan loistolocation 😀 Kati on Made in USA garage girl joten ” M.I.U.S.A”  huppari oli paikallaan !

 

Wikipedialla on Imapalahistoriaa ja suomenkielinen ei toiminu enkä kyllä ala kääntään tässä vaiheessa iltaa,

joten mikäli kiinnostaa niin sieltä voi käydä tsiigaamassa ! 

ps. käytin kaikkiin kuviin canonin 70-200 2.8 IS L USM obuskaa. Love it.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Impala

Ja ISO kiitos Katille & Jarkolle 🙂 You guys RoCk !

 

 

Share Button