Kati & Chevy Impala 2dht 1966 featuring Rauanheimo & Made in USA garage !

MG 9058 300x174 Kati & Chevy Impala 2dht 1966 featuring Rauanheimo & Made in USA garage !

One b & w and one in colour !

MG 90581 300x174 Kati & Chevy Impala 2dht 1966 featuring Rauanheimo & Made in USA garage !

Yes i love american cars. I really do.

Ja niiden kuvaaminen on niin kivaa ( kivempää kuin MIKÄÄN muu ) että harkitsen tässä pitkän tauon pitämistä. Ei kuvaustöitä vaan pelkkää hupikuvausta. Ja se liittyy pelkästään autoihin ja softwaterpicseihin. Kerran täällä eletään ja pitää voida toteuttaa unelmiaan. Ja nyt tuntuu siltä että aika ei riitä ihan kaikkeen ja jostain pitää karsia. Luova breikki. Ystävilläni Katilla & Jarkolla on upee vanha auto. Vuoden ´66 Chevy Imapala ja Kati on kuvauksellinen kuin mikä. Käytiin ajelulla, ja koska iso upee auto vaatii isosti tilaa tiemme vei tehdasaluelle, ns : rantaan. Tarkemmin sanottuna Rauanheimo, ja siellä eräs ystävällinen työntekijä ohjas meidät alueelle johon ei muuten oltais päästy. Aivan loistolocation icon biggrin Kati & Chevy Impala 2dht 1966 featuring Rauanheimo & Made in USA garage ! Kati on Made in USA garage girl joten ” M.I.U.S.A”  huppari oli paikallaan !

 

Wikipedialla on Imapalahistoriaa ja suomenkielinen ei toiminu enkä kyllä ala kääntään tässä vaiheessa iltaa,

joten mikäli kiinnostaa niin sieltä voi käydä tsiigaamassa ! 

ps. käytin kaikkiin kuviin canonin 70-200 2.8 IS L USM obuskaa. Love it.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Impala

Ja ISO kiitos Katille & Jarkolle icon smile Kati & Chevy Impala 2dht 1966 featuring Rauanheimo & Made in USA garage ! You guys RoCk !

 

 

About Sonja

Sonja Hagström Photography http://www.sonjahagstromphotography.com/ Olen Kokkolalainen valokuvaaja, itseoppinut, intohimona kaikenlainen fiiliskuvaaminen. Ernst Haasin sanonta kuvaa hyvin ajatusmaailmaani : "The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE. "
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>