Katariina & Matti getting married !

Hinnin & Matin hääkuvat otettiin koemeikkipäivänä, sato iltapäivällä rankasti ja näytti jo pahalta, kunne aurinko tuli esiin ja päästiin ulos kuvaamaan ! Käytiin vanhassakaupungissa, eli neristan. Ja punakallioilla trullevintien varressa.

Matin ja Katariinan välinen kemia oli käsinkosketeltavaa, aivan ihana ihana ja kaunis pari ! Rakastan hääkuvauksia, kaikkea siihen liittyvää. Sitä tunnelmaa, fiilistä, jännitystä ja kaikkea sitä kaunista ja ihanaa mikä siihen liittyy.

Käytin kaikissa kuvissa Canonin 70-200 2.8 IS L USM objektiivia ja hyvää fiilistä ! icon smile Katariina & Matti getting married !

Paljon onnea 

 

About Sonja

Sonja Hagström Photography http://www.sonjahagstromphotography.com/ Olen Kokkolalainen valokuvaaja, itseoppinut, intohimona kaikenlainen fiiliskuvaaminen. Ernst Haasin sanonta kuvaa hyvin ajatusmaailmaani : "The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE. "
Tagged . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>