From this moment life has begun, From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on.
 
~ Shania Twain ~
 
 
 
 Tämän kuvan otin takapenkiltä puhelimella kun oltiin menossa magicfieldiä kohti.
 
 
 
 
Eilen kun oltiin Kirsin ja Villen kanssa kuvaamassa tämä tsibale tuli mieleeni koko ajan. Shania Twain ja neverending love ja tämä upea upea pari jonka päivän sain ikuistaa. Olen onnekas. Tapaan hyvin usein onnellisia ihania pareja ja tuo happyness antaa mulle energiaa 
 
Möllerintienvarressa ( Kokkola ) on se one and only upea pelto, jossa on kiviaitaa ja latoa. Nuoripari  oli käynyt ajelulla ja tutkineet paikkoja ja halusivat keskelle peltoa ja mehän mentiin. Käytin kuvissa Canonin 70-200 2.8 IS L USM ( josta en IKINÄ luovu ) ja otin aika paljon valmiita seepioita ja mustavalkosia. En tiedä miksen aijemmin ole käynyt tuolla Möllerintienvarressa hääparien kanssa, maisemaa siellä kyllä on käyty katselemassa. Jatkossa pitää mennä useammin.
 
Käytiin myös Punakallioilla joka toimii joka kerta. Mieletön paikka ! Kuinka monentuhatta kertaa siellä on kameran kans käyty kelillä kuin kelillä ja aina vaan se vetää uudestaan.
 
Meri
 
Kirsillä & Villellä oli aivan mieletön kemia ja kipinä. He hassuttelivat, höpöttivät ja keskittyivät toisiinsa eikä minuun ja juuri sitä minä haluankin kun kuvaan hääpareja. Kuvista tulee niin paljon luonnollisempia kun poseerataan vähemmän ja ollaan enemmän rennosti. Todella hauska päivä oli !
 
” Mitä vähemmän tarvii ohjailla sen parempi ! Kuvista tulee silloin hääparin näköisiä eikä kuvaajan visioimia ”.
 
Tässä taustalla kun kirjotan tätä soi Shania Twainin  from this moment kappale ja mä fiilistelen tätä mieletöntä hääkesää ja kuinka paljon ihania ihmisiä oon saannu tavata 
 
http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg
 
 
Love is Amazing. Onnea Kirsi & Ville ! 
 
 

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail