Her name is Kira.

….And she is fabulous !

Kiran kanssa ollaan kuvailtu aina silloin tällöin kun kummallakin on aikaa ja inspistä.

1/320 f/2.8 ISO 2500 Polttoväli 200 mm ( Canon ef-70-200 2.8 IS L USM ) 

Tänään käytiin Isollakadulla vanhankaupungin kauniilla kadulla fotaamassa, lunta sato. Oli tarkotus ottaa sellaisia kuvia jossa Kira puhaltaa lunta kämmeniltään. Lumi oli liian raskasta ja suunnitelmat muuttu. Muotokuvii ja bringin´ out the browneyed girl. Kiralla on upeat silmät ja tuo femme fatal huppu joka teki ihmeitä kuviin.  Oli hauskaa, ja kuvaamisen pitääkin olla kivaa. Kysehän on siitä että tuodaan mallissa esiin juuri hänen parhaat puolensa, lisätään vähä fiilistä ja katotaan mikä on keli. Tänään oli femme fatal keli ( no ei se oo mikään keli kun se on kuvausfiilis ) ja Kira did absolutely awesome today !

Putkena 0li Canonin 70-200 2.8 IS L USM ja my oldie 5D mark II joka toivottavasti ens vuoden puolella vaihtuu mark kolmoseen. Tokihan tuo vielä toimii, ei paniikkia. Ja tulossa on reissukamera, Pentaxin Optio WG – 2 GPS  jossa varmasti on oma opettelunsa. Ollaan helmikuussa lähdössä Koh Lantalle Thaimaseen,  ja sinne ei järkkäriä viitsi otta mukaan.

 1/320 f/3.2 ISO 1600 ( Canon ef 70-200 f/2.8 IS L USM )

Senpä takia monenlaisen vertailun jälkeen päädyin tähän pentaxiin super-reissukameraan. Anyways, tällaista tänään. Ihania rauhallisia välipäivä ja uutta vuotta kohti uudella innolla ! 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Underbara bilder!

Vastaa