Iskällä on ihana båten. Ja mulla on loma. Iskällä ja äiskällä on aikaa ja mullakin oli tänään aikaa. Peräti vapaapäivä. Ainaki melkein. Piti olla. Mutta aamulla soitti eräs toimittaja yleltä ja oli nähny kuvia Sarasta Ohtakarin rannalla. Piti tehdä juttu Ohtakarista  hän soitti sit mulle. Mä sanoin että mä en kuule tiiä Ohtkarista yhtään mitään.

Mä vaan käyn siellä kuvaamassa.

Hän sanoi mulle että ei se haittaa. Kerrot vaan Ohtakarimaisia fiiliksiä, mitä tunteita meri herättää, miks sä tuut tänne, mitä sä täällä teet kun sä käyt, ja mitä sä kuvaat. Kuullosti helpolta. Suostuin. Niin mut haki YLE auto ja siellä oli ihana toimittaja joka kyseli kaikenlaista ja juteltiin paljon kaikenlaista mielenkiintoista asiaa. Mentiin kävelylle kalastajakylään ja juteltiin lisää.  

We must free ourselves of the hope that the sea will ever rest. We must learn to sail in high winds. 

Aristotle Onassis

 

Juteltiin kuvaamisesta, fiiliksistä, hän otti musta kelpo kuvan joka ehkä tulee jopa ylen sivuille. En tiiä vielä milloin. Pääasia oli se että onnistuin kuvassa. En ikinä onnistu kuvissa. Se vaatii ihmeen ja toisen. Mutta tänään natsas.

Oli kivaa. ( olikohan se toimittajan Nikoni joka oli niin hyvä ? 🙂 Sain kertoo kuvaamisestani, ja mikä siinä on tärkeetä. KAIKKI on siinä tärkeetä. En niin välitä tekniikasta vaikka olenkin aika tekninen. Mä vaan haluan sellaset vehkeet että kuvat onnistuu kivuttomasti. Nyt on. Saa kuvata meneen. Mitä mä opettaisin jos jotain opettaisin taas, opettaisin näkemään, tuntemaan, herättämään tunteita. Minkälainen taivas on ihana. Aurinkoinen keli ja sinitaivas on tylsä. Pitää olla dramaa, pelottavaa, kunnioitusta herättävää. Tällaista tänään. Loppupäivän fiilistelin.

Tä sujuu tä mun juttu, tä on lähteny hyvin käyntiin, töitä on tehty mutta tämä etenee.

Illalla menin Eddyn kanssa moikkaamaan vanhempia. Lähettiin veneileen. Oli ihanaa ja lämmintä. Paitsi kotiintullessa. Tuuli oi tuuli. Tässä oon enkä mihinkään mee, kello on yö ja tekee mieli valkkarilasia. Loppuviikko on täys jungle-meininki. On hääät ja perhekuvaamista ja yksvee kuvauksia. Loving it ! Sitten alkaakin työt taas. Tuhkimo heittää kameran laukkuun ja laittaa univormun päälle. Hetkeks. Viikko töitä ja sit taas viikko lomaa. Täytyy sanoo että vaikka oonki tehny koko loman töitä oikeestaan joka päivä niin mua ei haittaa pätkääkään.

My choise and my life. Hullu ? Ehkä. Happy ? YES ! 

P35B0456 P35B0460 P35B0477 P35B0481 P35B0497 P35B0521 P35B0528 P35B0534 P35B0544 P35B0613 P35B0626 P35B0634 P35B0645 P35B0653 P35B0682 P35B0684

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail