Eilen ihana & kaunis pari M & S sanoivat toisilleen tahdoin ja täytyy sanoa että eilen kyllä koeteltiin hieman. ( 24 % ) 😀  Mutta me onnistuimme. Sateella kuvaaminen on aina vaikeaa. Linssi voi kastua, kamera kastuu, jos linssiin tule pisaroita ne näkyvät kuvissa. Aina on riski liukastua kallioilla ja pitääkin olla äärimmäisen varovainen. Kun juteltiin hääkuvista oli selvää että mentäsiiin merelle, ja vähän kaupunkiin.

P35B1274

Ja kun jonkun päättää niin siitä ei kovin helposti poiketa. Mentiin merelle vaikka satoi. Ja onneks mentiin ! Kalliot oli älyttömän liukkaat ja M & S ja ihana kaaso pääsivät turvallisesti kuvaus-spotille joka oli ainoa paikka jossa uskalsin kuvata.

Mulla oli nahkasaappaat jotka oli aika liukkaat. En vieläkään tajua miksen laittanut gore-tex tennareita jotka on kuin tehty tällaisiin olosuhteisiin. Pitävät – toisin kuin nämä nahkabootsit. Seisoin ja näin sieluni silmin miten liukastuin ja kamera putkineen lensi kalliota alas tuhannen palasiks ja se olis ollu siinä. ( onneks on vararunko olemassa ! ) sato kovaa ja tuuli ja mä nostan kyllä M & S: lle hattua siitä miten he ottivat niin tyynesti koko tilanteen. Se meni hienosti  ja mä en kaatunu.

( ja S-marketin pussi pelasti taas canonin kastumiselta ! 🙂

Me kastuttiin vähän ( kävin onneks juuri ennen kuvauskeikkaa kokkolan työkaluässästä ostamassa kunnon Mascot merkkisen sadetakin. Hengittävä ja iso huppu ! ) ja selvittiin ehjänä pois !

Way to Go Miia & Samuli ! 🙂

Loppupäivä olikin sitten tähän verrattuna piece of cake ja illalla tuli aurinkokin esille. Elba on niin loistopaikka hääjuhlille ja siellä saa monenalisia kuvia, jos katsot tarkkaan kuvia jotka on otettu Villa Elban takana niin saatat nähdä highlandereita taustalla.

Ihana päivä ja ihanat häät ♥  Onnea M & S !

Love is the flower you´ve got to let grow. – John Lennon

P35B1543

P35B2170

P35B2365

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail