Kun on oikein pieni,

voi lentää linnun untuvalla,

nukkua orvokinlehden alla,

kun on oikein pieni.


Kun on oikein pieni,

voi keinua heinässä heiluvassa,

levätä kukassa tuoksuvassa,

kun on oikein pieni.


Kun on oikein pieni,

voi istua lumihiutaleille,

liitä maailman tuulien teille,

kun on oikein pieni.


– Hannele Huovi-

 

 


 

Parasta palautetta on se kun sinut pyydetään kuvaamaan uudestaan.

Adorable little princess !

 

Minä & Lapset

Minä olen kaukana äitityypistä, nykyään pidän jo lapsista, ennen en edes pitänyt. Enkä koskaan voinut kuvitella hankkivani lapsia.

Kun siskoni saivat lapsensa niin minä aloin ihan varovasti tykkäämään lapsista. Se ei kaikille ole luontainen ominaisuus, se että haluaa lapsia, tai osaa olla lasten kanssa. Niiden kanssa on ihan oma kieli jota ei välttämättä koskaan opi. On vain tämä yksi elämä, ja elämä on valintoja täynnä. Tämä on ollut minun valintani.

Toki se voi vielä muuttua matkan varrella mutta sitä ei tiedä.

Minä pärjään lasten kanssa hyvin, mutta en tiedä olisinko valmis valvomaan öitä, joustaa ja antaa itsestäni sen ison palasen. Minun elmääni.  Se kun on itsekseen tekee itsekkääksi, on paljon ohjelmaa ja rutiineja joista ei välttämättä enää luopuisi. Nautin elämästäni vilkkaana, kiireisenä, se tekee luovaksi ja inspiroi kun elää ajan sykkeessä ja seuraa uusia tuulia. Se ei vähennä minun arvoani naisena jos elän elämää ilman omia lapsia. Se ajatus tulee vastaan aika usein, muiden miettimänä, ja se on mielestäni täysin absurdi.  Rakkaallani on lapsia, kummallakin siskoillani on lapsia, ystävilläni on lapsia. Minulla on myös lapsettomia ystäviä jotka ovat hyvin tyytyväisiä elämäänsä.

Minun maailmani ei kaadu jos se jatkuu näin, olen onnellinen however it goes as  long as it feels good <3


Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail