Rippukuvaus ja jännitystä ilmassa.

Kun on teini ja ei oo tottunu outoon tätiin jolla on iso kamera ja pitäis saada kelpo kuvia joista ITSE tykkää ja isovanhemmat ja ennenkaikkea vanhemmat tykkää.

Whazzuppii sitten ?!  xD

Sinä joka olet kameran takana olet vastuussa siitä että asiakas rentoutuu ja tuntee olonsa kanssasi turvalliseksi. Kotoisaksi ja ennenkaikkea rennoksi.

Sinun tehtäväsi on saada ne parhaat puolet esille. Olennainen osa prosessia on höpöttely. Höpöttää voi mistävaan,  juttele, kysele, ihmettele, kehu ja kannusta. Siinpä ne tärkeimmät !

Joonas oli ilmiömäinen. Ja minä höpisin. Meillä oli oikein hauska iltapäivä Jennin ( joonaksen ihana äiti ) ja Joonaksen kanssa.

Ja vielä kun kuvattava itse keksii kuvauspaikan ja mukana on rakkaaseen harrastukseen liittyvä jalkapallo niin voila ! 🙂

Jännitys on asia jonka kanssa moni kuvattava painii, itselläni on mennyt vuosia ennenkuin vasta nyt alkaa tuntuun ettei jännitä enää, osaksi se johtuu myös siitä että olen harjoitellut peilin edessä ilmeilemistä ( kameran kanssa ) ja tiedän suurinpirtein miltä näyttää eri irvistykset lopullisessa kuvassa xD eikä jännitä ihmisten kanssa. Siitä kun pääsee yli niin töiden teko on huomattavasti helpomaa.

Oli tilanne mikä hyvänsä.

Kiitos Joonas & Jenni ja mukavaa kesänjatkoa ! 🙂

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail