Hyvää Lauantaipäivää ! Aaaw mä nautin. Vapaata

Ja illalla kaivetaan partyoutfittejä kaapista ja EdHardyt ja lähetään baanalle ! ( And yes pentuvapaa yö ja aamu, Edi menee hoitoon ♥ Kuinka onnekas voikaan olla kun on ihana perhe ympärillä johon voi luottaa 100% koiranhoitoasioissa )

Heräsin aamukuudenjälkeen siihen kun jotain märkää alko tuntumaan jalkopäässä. Olin ollut hereillä jo jonkun aikaa ja huomasin kun Edi oli hereillä ja yritti saada muakin hereille, unenpöpperössä unohtu se one thing. Ulos ja äkkiä. A little too late and the katastrooffi was ready. Pissaa tuli sänkyyn ja mulle tuli kiire. Ylööös, äkkiä ! Petivaatteet vaihtoon ja patjanhinkkausta kukonlaulun aikaan. Eihän se Edin vika ollu, se olin minä. Minä joka halusin makoilla ja hohhoijaa ku väsytti. Näin se kostautu xD Koiranpentujen kans täytyy muistaa AINA että heti kun silmät aukee niin ulos ja äkkiä ! Edi on siitä ihana että se nukkuu koko yön heräämättä. Ei pissaa sisälle vaan nukkuu mun tyynyn takana koko yön. Tuota virhettä ei tapahdu toiste, sen verran ikävää oli herätä siihen kun pissataan jalkojen päälle xD NEVER again.

Lepponen aamu ja some techincal challange for myself. Halusin ottaa liikkeenpysäytyskuvia Edistä. High grain & fast pics. Black änd white antaa paljo anteeks kun käyttää valtavia ISO lukemia. Ja valtavalla ISO:lla saat liikkeen pysäytettyä myös sisätiloissa, tämä vaatii toki valoa. Ja jatkuvaa tarkennusta, eli AI SERVO.

Tajusin taas tänään kuinka vähän oikeastaan ” teknisesti hyvä ” enää merkkaa mitään kun kikkailee. Se on yhtä kuin zero. Toki kaikissa työjutuissa se on äärimmäisen tärkeää, fiilis ja teknisesti onnistunu kuva. Mutta kun kuvataan tarinaakertovaa pitää sallia itselleen niitä poikkeuksia. Pitää voida hypätä sääntöjen yli jotta voisi luoda sitä omaa taidetta. Mä tykään NIIN paljo näistä highgrain picseistä ja aijon kesän häissä kokeilla miltä tämä highgrain näyttää hääpotreteissa. Sillä voi tehdä jotain aivan muuta !

Ei muuta ku tättärää ja have a great Saturday ! 🙂

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail