Havin´the grooviest sunday !

Huh mikä päivä eilen ! Rokkia, aurinkoa ja autoja. Outlaw lippukisat Kalajoen lentokentällä ! Sain eilen  ajaa ekan varttimailini ever, Plymouth Fury ja vuosimalli 74.

Ja kiitos Jarkolle kyydistä ja kaikille muillekki mukavsta päivästä ! Yes i am hooked. Tämä päivä oli käänteentekevä ja huikeen hieno, ja oli hienoa huomata kuinka teamwork toimi ja kuinka mahtava yhteishenki tällä porukalla oli,  Eli Made in USA garage, Sea City Cruisers ja Four door slammers, Kokkola, Kalajoki ja Himanka edustettuna ja vähä kaumepaakin kävi porukkaa 🙂 The sun was shinging ja oli kivaa ! Kuvamatskua tuli ihan älyttömästi kuten yleensä, Burning rubberii, kisahenkee ja kuumaa asfalttia indiid !

Kuvamatskusta sen verran että ennen kuin lähdettiin niin lueskelin taas kerran mun holy raamattua, eli : 

Kustom Kamera & Greased up eye candy

kirjaa joissa on juurikin näitä lähtökuvia ja paljon muutakin siistiä !

Kuvakirjoja kannattaa hankkia ja niitä kannattaa kattoo sillä silmillä, ne on täynnä ideoita ! Erityisen inspiroivia juuri nyt ovat

David Perry ja Dirk Behlau .

Ens kertaa odottaen, can´t wait ! 🙂

 

And part II ! 

 

 

 

 

 

 

Tänään 18.8 2012 Kalajoella oli Midnight outlaw dragracing kalajoen lentokentällä ja mä olin siellä hetken. Olin päivän & illan kuvaamassa häitä ja voin kertoo että väsy oli MEGALUOKKAA siinävaiheessa kun ajelin kotia kohti ja puhelin soi. Dyyd, tätä ei voi missata. Täällä on autoja aivan helvetisti, porukkaa ja meno on rok. ( Mä taas olin kaikkea muuta ku Rok, koko ajan teki mieli lähtee ( ennenku show alko ) oli kylmä ja ärsytti, ei takkia eikä kylmää olutta ja pimee alko tuleen. )

Pakko oli kuitenki kääntyä takas Kalajoelle ja käydä tsiigaan. Pari tuntia hengailua ja ”parit” kuvat. Mutta whazzuppii kun valo lopppuu. Sit heitetään histogrammi  helvettiin ja turvaudutaan tekniseen kikkailuun ja ISOIHIN isoihin ja tehään taidetta. So here you go ! Midnite oulaw dudes racin  their los americanos ! Fantastico ! 🙂 Eli way to GO järjestäjille ja kaikille osallistujille : )

nuo uusimmat kuvat on ekana tuossa ja ne erottaa siitä kun niissä on kohinaa ! Eli rakeisuutta reilusti 😀

 

 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail