Pidin eilen ekan oman valokuvauskurssini e v e r.

Jännitti niin viiietävästi. Jännitti niin että tärisin, kunnes huomasin että tähän on ihan ookoo ja ihana pieni ryhmäni kyselee ja kirjottaa ylös juttuja joita kerroin ja joita käytiin läpi.

Se meni kaikin puolin hyvin. Käytiin pintapuolisesti läpi asetuksia TV AV M ja P. Ihan vähän jokaista niin että jotain järkevää jäi mieleen joita voi kotona hyödyntää. Valon aukon ja ajan merkitys ja vähän sitä ympäröiviä juttuja. Fiiliskuvaamista ja sitä kunka kuvan ei tarvi olla aina teknisesti oikein, kuinka EI tarvi aina kuvakäsitellä jos osaa kameralla kikkailla valmiiks hyödyntäen olemassaolevia asetuksia. Kuinka voi kokeilla eri juttuja ja käyttää jalustaa sisällä kun kuvaa hämärässä jota tosi moni tuntuu arkailevan koska se on vähä daah hankala raahata esille.

Mutta jos pitää valita jalustan ja salaman välillä niin valintahan on aika selvä eiksjee. Ei siitä sen enempää, sen verran että aijon ihan varmasti jatkossa jatkaa opettamista koska musta tuntu että se meni hyvin ja mulla oli paljon asiaa.

It´s all about the light. As always.

Tänään sitten inspiroiduin niin paljon että piti aivan lähtee pitkästä aikaa kuvausretkelle Rödsönsillalle, Mölleriin ja Laajalahteen.

Aurinkoo & Energiaa & HappyHappy joy

Eilen kun opetin ryhmälleni M asetukseen liittyviä juttuja kerroin että ylivalottaminen on joskus ihan jees. Ja tänään oli ylivalotusreissu koivumetsään. Tykkäsin.

Rakastan koivumetsiä ja sitä tunnelmaa, niitä ei tuu niin usein vastaan mutta tänään auto oli pysäytettävä. Luuv ♥

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail