Winterbeauty.

Sunnuntait & Ystävät & Kuvausretket to wherever the road may lead.

Olin aamupäivällä ikäänkuin tulisilla hiilillä. Ihan hirvee kuvausfiiveri.

 Oon ollu kohta viikon polttamatta ja nyt pahin ahdistus on muuttumassa energiaksi ja pitää päästä ulos ja liikkeelle. Osittain tämä täpinä johtuu myös siitä kun tämä joulu & uusvuos on VIHDOINKIN ohi ja tietää että kevät on tulossa. Ja Thaimaanreissu !

Kaukana vielä mutta on the way 

Oon kaivannu mun normienergistä oloa ja nyt musta tänään tuntu että i got it back. Tuntu hyvältä kun tuli oikeesti sellanen olo että jos nyt ei pääse ulos niin lähtee järki.

One phonecall to fabuolus Tingeling …

…and we were on da way to our photolocation. Marikan  kanssa on aina yhtä ihana lähtee liikkeelle, musta tuntuu että me saadaan toisistamme juuri sitä hyvää energiaa ja meidän kemiat toimivat loistavasti ♥

Taikametsään oli alunperin tarkotus mennä mutta sinne päästäkseni tarvis maasturia jota ei ( vielä ) ole. Valittiin helpompi kohde ja mentiin Laajalahden luontopolulle jossa on aina niin kaunista. Kaikki vuodenajat, kelit ja fiilikset. Siellä piilee parantava voimauttava energia josta tänäänkin saatiin tuntumaa.

Otin mukaan pikkuisen pentaxini ja näpsin silläkin pari testikuvaa.

Tässä Marika & Mun pikku-Eddy Pentaxilla kuvattu  ( lakelandinterrieri koht 1 vee )

Totuus kuitenkin on se että pokkari ei oo järkkäri enkä ikään never ever lähtis kuvaan Tingeling kuvia pokkarilla. Mutjoo, kuvanlaatu vaikuttaa loistavalta ja helppo käyttää kuin mikä.

 

Käytin kaikkiin kuviin Canonin 5D mark II & Canon ef 70-200 2.8 IS L USM ja Manuaali asetusta jossa koko järkkäri on täysin hallittavissa.

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Matti Saranpää

    Taas ma tykkään ;-)) Olin itse Valkohiekoilla aamupäivällä, oli hauskan näköinen taivas.

    -matti-

  2. kiitos 🙂 nyt on ollu kyllä niin hienoo ulkona ! Harmi kun ei oo ehtiny enempää kuvaamaan 🙁 Mukavaa talvenjatkoa 🙂

Vastaa