Da Lady in red feat. Somewhere in Såka.

Minulla on totaalisen olematon suuntavaisto.

Täytyy myöntää että jos tuonne missä eilen oltiin ( UPEA paikka jossainpäin Sokojaa ! ) pitäis nyt heti mennä takas niin en löytäisi. En edes navigaattorilla. Oltiin paikassa jossa oli valtavia kiviä ja luolia. Tai noh, ne ei ollu mitään kiviä. Ne oli siirtolohkareita mallia mega. 

945928_10200590144690289_471256998_n

Siinä me ollaan, Cami & minä ja s-market pussilla kuorrutettu tuubini ! Kuva : Marika

Vähän kun tuossa googletin niin löytyhän se missä me oltiin : 

ÅIVO FORNMINNESSTIG

Den märkta stigens begynnelsepunkt hittas genom att följa handledningen ”fornminne” på riksväg 13 i Åivo. Vid Rosenlunds startpunkt finns en farledskarta. Rutten går längs stigar och småvägar, genom ett kulturhistoriskt intressant område. Längs rutten finns flera fornminnen samt ett stort flyttblock, Bjonstenen. På rutten finns infotavlor som berättar om områdets historia och natur. Det finns en förbindelserutt till Såka vandringsled och till Perho ås vandringsled i Lahnakoski.

P35B8685 Siellä oli tämänäköstä ! Ensireaktio oli vähäniinku että VAU.

P35B8733

And let me introduce you. The awesome rocking redhead.

Camissa kaikki on ROK. Punanen tukka, lyömätön tyyli ja upeat tatuoinnit. Camin kanssa fotaillaan varmasti uudestaan. Kesken kaiken alko sataan ja suunnitteilla on jo seuravaaga GIG. Kesällä.

P35B8736 P35B8743 P35B8752 P35B8760 P35B8761 P35B8791 P35B8799 P35B8806 P35B8813 P35B8824 P35B8827 P35B8832Muotokuvaaminen on hauskaa ja haastavaa.  On mielenkiintosta saada ihmisen true nature esiin kuvassa. Paikalla on maximus merkitys. Sen täytyy olla jossain ulkona. Joku paikka joka on juuri tälle ihmiselle läheinen, tai paikka joka tuo esiin sen jonkun jutun. Paikka jossa kuvattava tuntee olevansa kotona. Sunnittelen aina paikan tarkkaan, saan jonkunlaisen vision. Tai sitten kuvattavalla on itsellään tärkeä paikka jonne haluaa mennä.

Tärkeää muotokuvauksessa on kuvaajan tekninen taito, mutta myös ennen kaikkea kommunikointi kuvaajan ja kuvattavan välillä. Kun ammattikuvaaja tekee työtä asiakkaiden kanssa, on tärkeää, että he pystyvät yhdessä sopimaan kuvan tyylistä jne. Kuvaajan on annettava mallilleen selkeitä ohjeita siitä, millaisiin asentoihin mallin on mentävä, sillä sommittelu on suuri osa ammattimaista muotokuvaa. Tausta on myös valittava tarkasti ja mallin kasvoihin sopivasti.

Muotokuvauksessa on monia saloja, ja kuvaajan on tunnettava kameransa, jos tahtoo ottaa ammattimaisia kuvia. Tärkeintä on siis valon käyttö. Kuvassa on tuotava esiin mallin persoonallisuus. Tunteet ovat myös tärkeä asia, jotka muotokuvauksessa on tuotava esille. Jokainen voi oppia ottamaan hyviä muotokuvia, kunhan laitteisto ja kärsivällisyys ovat kohdallaan. Kaikkea uutta oppii kokeilemalla, joten on hyvä uskaltaa kokeilla erilaisia asentoja, taustoja ja asetuksia. Virheistä oppii, eihän kukaan osaa ottaa täydellistä muotokuvaa ennen kuin harjoittelee monet kerrat.

Lähde : http://www.peda.net/verkkolehti/elimaki/kilu?m=content&a_id=58

Kaikki kuvat : Canon eos 5D mark III & Canon 70-200 2.8

Ps. Halpa suoja kameralle & objektiiville on S-marketin pussi.

Toimii !

Kiitos Cami & Marika ♥ Girls u ROCK !

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Aivan upea Cami <3 Fantastico 😉

  2. She is awesome ♥

Vastaa