Tehtiin pikavisiitti Krakovaan viime viikolla. Kylmä ja tuulinen mutta niin kaunis vanha kaupunki täynnä historian havinaa.

IMG_6205

Meillä oli shabby pieni ja toimiva hotelli, aparthotell Bluebells keskellä kaupunkia.

Upeita vanhoja rakennuksia, pieniä ihania leipomoja, pubeja ja puoteja. Tykättiin kovasti. Käveltiin itsemme kipeeks ja nautittiin näkymistä. Kaikkein mieleenpainuvin oli kuitenkin Auschwitz & Birkenau. Turisteja oli aivan liikaa eikä ehtinyt kaikissa paikoissa tutkia kunnolla kun seuraava ryhmä jo ahdisteli.  Oli paljon juttuja joita oisin halunnut nähdä joita ei päästy näkemään. Ehdin kuitenkin kuvata riittävästi, hukkasin ryhmäni monta kertaa kun jumitin kameran kanssa , ( opas oli kyllä loistava !!! ) ja paniikissa etsin tuttuja kasvoja jotka löyty hetken etsimisen jälkeen. Oli surullista ja ahdistavaa käydä siellä, mutta se oli silti sen arvoista. Ihmisiä on kohdeltu kuin saastaisia eläimiä ja murhattu järjestelmällisesti.

May it never be forgotten. 

 Kuvat keskitysleiriltä : Canon 6D & Canon 50 mm 1.8

Kuvat krakovan kaupungista : Lensbaby composer pro sweet 35 ja kuvat liikkuvasta Canon 50 mm 1.8.

IMG_7098

Suosikkikuvani.

Meidän kadulta kuvattu viikonloppuna, mulla oli yksjalkanen mukana. ( ois tod saannu olla kunnoon jalusta ) koska tuuli kovasti ja oli miltei mahdotonta saada terävää kuvaa yksjalkasella. 

Galleriassa tulee ekana kuvia Krakovasta ja sitten  vuorossa on Auschwitz & Bireknau.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail