Tänään juhlittiin rakkaan kummityttöni konfirmaatiota. Ihana aurinkoinen keli ja niin kivaa nähdä rakkaita ja tuttuja. Otin tänään kameran mukaan juhliin, hyvä alkaa testimään tuota kuvaamista taas pikkuhiljaa. Suju ihan niinku ennenkin, kaula tietty väsy mutta ei niin pahasti enään. Joka päivä parempi. Hyvä niin. 9 päivän päästä pääsekin jo töihin! Aivan huikeeta. Mulla on niin ikävä kumpaakin mun työtäni.

Minä ja hän.

Mulla on ihan mielettömän taitava tuttu, ostin häneltä tällaisen nahkakorun jota pidin tänään valkoisen kauluspaidan kanssa.

Taitelija tän takana on HERHIMA.

Oon niin onnellinen kun Herhima on mukana myös meidän voimakuvatiimin proggiksissa. Arvostan luovuutta ja käsityötaitoja. Mun asusteiden pitää olla persoonallisia ja erilaisia. Niitä löytyy Herhimalta.

Nahkainen solmio joka ei kuitenkaan ole solmio. Tä on niin upee ja aivan mun lemppari. Ton kans oli sit Sköna Clarasta viime kesänä ostettu BITTE KAI RAND: in musta kimonomainen pitkä kietaisutakki. Pellavainen luottovaate joka menee kaikissa tilaisuuksissa ja kaikilla keikoilla. Rakastan tuota mustaa ihanuutta.

Herhima löytyy Instasta ja facesta. Herhima eli Anu on aivan mielettömän taitava. Kannattaa tutustua.

Kävin eilen Havialta hakemassa neidille kimpun joka meni hienosti kauniin mekon kanssa. Mulla tuli sellainen tunne että halusin hänelle kauniin pienen kimpun. En yhtä tai kahta kukkasta. Mari luki ajatukseni ja teki siitä käsivarsilla lepäävän kimpun. Toimi hienosti kuvissa. Oltiin meren äärellä, syksyinen ranta on jotain niin kaunista. Kylmähän tuolla tuli mutta nuoret onneks ymmärtää kuvien tärkeyden, pieni palelu ei haitannu yhtään.

Uutta viikkoa kohti, lähempänä töihinpaaluuta ja kotiinpaluuta. Lattia tuli loppuviikosta valmiiksi ja ens viikolla alkaa tapetointi.

En voi edes kuvitella kuin hirvee työ tuon lattian kans on ollu. Oon niin onnellinen että siellä oli vimpan päälle ammattilainen sitä tekemässä. Tila on iso ja haasteita oli matkan varrella. Loppusuora alkaa nyt.

Ihan mahtavaa uutta viikkoa sulle! <3

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail