Tänä kesänä on ollut vähemmän häitä kuin yleensä. Syynä korona ja breikki häistä joka on tullut tarpeeseen. Vuosi sitten tehdyn kaularangan luudutus leikkauksen kanssa eläminen, ja omien fyysisten rajoitteiden opettelu on tehnyt hyvää. En jatkossakaan tule kuvaamaan enää paljon häitä, ehkä 1-2 / kk. Ihan vain siksi koska kroppani väsyy. Kamera & objektiivi on raskas kombo kantaa jos päivä on pitkä ja tulen kipeäksi. Ens kesää olen myynyt varovasti. Muutamia häitä. Kokkolassa kilpailu on kovaa enkä ole lähtenyt laskemaan hintoja vaikka on kuvaajia jotka tekee paljon halvemmalla. Työ on kuitenkin todella fyysistä ja melko tauotonta. Olen myös tehnyt sitä jo yli 10-vuotta joten kokemusta on kertynyt.

Minulta kuluu valtavasti energiaa kuvatessa, eläydyn hyvin voimakkaasti tilanteeseen ja niinkuin aina kun kuvaan, teen sitä täydellä sydämellä.

Elokuun lopussa kuvattiin Hennan ja Villen hääkuvat upeassa Rytikarissa. Meri oli kummallisen tyyni, ihan niinkuin se olisi meitä varten rauhoittunut. Mukana myös ihana Venja-koira.

Hennan meikistä vastasi niin taitava Anna Linnanmaa.

Hiukset by: Hiussali Piilo

Kukat ovat kukkakauppa Mari Havialta.

Hääasioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla 045-2586699

Minut tavoittaa myös facebookista.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail