Einon kaksvuotiskuvat kuvattiin ihanan kotiseutumuseon ympäristössä jossa riittää erilaisia taustoja. Mieluisin ja toimivin taisi olla kuitenkin tuo harmaa seinä. Oon niin onnellinen kaikista mun pikku-asiakkaista.

Einoa vähän jänskätti.

Lapset jännittää ihan niinkuin meitä aikuisiakin. Kaikkiin tilanteisiin on kuitenkin konsti, ja Einoa nauratti kun sai olla vanhempien sylissä. Joskus se on helpompaa ja joskus vähän haastavampaa. Pääasia kuitenkin että onnistuu ja antaa tilaa lapselle touhuta ja tutustua. Valitsin tänne tänään mustavalkoisia kuvia, rakastan mustavalkoisia kuvia ja vintagehenkeä. Minulla ei ole lasten kanssa aikataulua kun kuvataan, varaan aina sen tunnin vaikka yleensä ne parhaat kuvat saadaan siinä ekan 20 minsan aikana. Loppu on fiilistelyä. Monesti kannattaa aloittaa perhekuvista, loppuvaiheessa kun lapsi jo vähän väsähtää niin saattaa tulla se kuuluisia itkupotkuraivari ja perhekuvat voi unohtaa. Tänään sitä kuitenkaan ei tullut.

Reipas Eino!

Kuvausasioissa voit olla yhteydessä puhelimitse: 045-2586699 tai sähköpostitse: sonjahagstromphotography@gmail.com tai facen kautta laittamalla postia.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail