Olen ollut hulluna viherkasveihin jo lapsena. Kaikkien mahdollisten elämänmuutosten keskellä yks on pysynyt. Viherkasvit. Niissä kiehtoo ihan kaikki. Ja varsinkin nyt kun elämässä on menossa vaihe kun on haasteita oman jaksamisen kanssa niin huomaan saavani erityisen paljon energiaa ja voimaa viherkasveista ja luonnosta.

Luonto tunnetusti rauhoittaa ja auttaa elimistön irti stressistä. Aivotkin toimivat luonnossa virkeämmin. Myös huonekasvit tuottavat happea ja luovat melkein mihin tilaan tahansa rauhaa ja tasapainoa – nekin lieventävät stressiä, puolustavat elimistöä, puhdistavat ilmaa ja jopa poistavat päänsärkyä.

Löyty muuten paljo mielenkiintoisia juttuja netistä kun lueskelin viherkasvien hyödyistä. Voit lukea lisää täältä.

Kuvasin aamulla muutamia kaunottaria joita minulla täällä kotona asustaa, mulla taitaa olla jo lähemmäs 60 viherkasvia täällä mun kaksiossa. Kaikki hengissä toistaiseksi.

Jos kaipaat metsä-energiaa niin tuolla on myös lopuks kuvia Laajalahdesta, liikun siellä usein ja paljon ja monesti on myös kamera mukana. Tänään ois taas sellainen keli että vois lähteä kuvaamaan. Eilen käytiin Bellan kans kiertämässä luontopolku ja imin itseeni värejä, tuoksuja ja kaikkea sitä kauneutta. Tuo fiilis mikä metässä oli saa hymyilemään tänäänkin.

Suihkutan kasvejani oikestaan päivittäin. Se on tärkeää niille ja mulle. Tässä Ficus aamu suihkuttelun jälkeen.
Näitä löytyy Mari Havialta Torikadulta. Nä on loistavia tukikeppejä ja kauniita kaiken lisäks.
Ripaus itämaista mystiikkaa löyty Minimanista. Tuon korin hankin alunperin ihan muuhun käyttöön mutta sinne sujahti yllättäen vihreä kaunotar.

Mun linssilude Bella.

Laajalahden maastoa.
Parin päivän takaista lenkkiä Laajalahdessa.

Spending time in nature is healing energy.

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail