Tarina luovuudesta, sen kadottamisesta ja löytämisestä.

Niin syntyi postkortsfabritzi . Kun äidinkieli on ruotsi, ja me täällä Kokkolassa puhutaan ihan omaa, kaunista ja hyvin hauskankuuloista kokkolanruotsia syntyi villi ajatus. Miten hauskat kuvat vois yhdistää hauskaan ja kauniiseen murteeseen. Olen sulkenut tuttuja ovia viimeaikoina, ja uusia on auennut. Jota mieli pysyy avoimena täytyy päästä negatiivisista asioista eroon ja pyrkiä kohti niitä positiivisia, uusia ja hyvällä tavalla jännittäviä asioita.

Presiis såstee. Tå du stänger några dör, så öppnas mang ny. Ja byter arbeits ställe i december. Far ti Larsmo ti en tid framåt, älskar svensk språåtzi o kombe ti få bitjän kundre på svensk naliiti meir i fortsättnindzi, o int så liiti helder. Nå anyways. Tå kom idéen me hiss bilda o teksta. Vi ska skåda va hitt vaal. Hiss laga ja ikväld. He känssa GORR bara ti byri me na nyy o spännand. Postkortsfabritzi fins på Insta o Facebook. Far o föll om dumde bilda får de å smiiiiil!!!! <3

-Sonja-

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail