Ciao you awesome people !

Tässä meni taas hetki. Vappu meni ja kesää kohti vihdoinkin ! Vappucruising oli mun vapun kohokohta niinku aina. And yes niitä upeita autoja tuli kuvattua ja ehkä ne päätyy tännekki vielä joku päivä. But not today ! 😀 Hienosti oli porukkaa liikkeellä !

Perjantai, vapaapäivä, viikonloppu töitä. Oikeastaan mun piti olla lomalla vielä tämä viikko mutta asiat ei aina mee niinku meinaa.

Mun piti huomena lähtee tsiigaan autoja Seinäjoelle with a great crowd, eli niinku fotaan matskua jota tarvii tulevia proggiksia varten. But that remains a secret for now ! Täytyy hyväksyä tappio ja mennä kiltisti töihin. Tulee uusia reissuja. Paras tulla.

Bad karma following me around like a dirty dog !

Kuvauksesta puheenollen, tänään kävin kuvaamassa jotain aivan adoable !

Ystävilläni on pienen pieni tyttövauva, 4 viikkoa ja sanoinkuvaamattoman suloinen ♥ Hänellä ei ole vielä nimeä, kutsutaan häntä vaikka prinsessaksi. Princess nukkui melkein kokoajan, välillä oltiin hereillä ja syötiin vähäsen. Isosisko Alicia oli myös mukana kuvauksessa. Oikea linssilude. Oli mahtavaa huomata kuinka kivaa oli taas kuvata ja kuinka mä nautin siitä.

Awwww i got my inspiration back !

 ” There is no failures – just experiences and your reactions to them ”

Kiitos K & J ! 🙂 Ja mukavaa wiikendiä ihan kaikille ! 

 

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail