Aivan ihan perhekuvaus !

Nina, Kim, Luka & Lumina joka oli päivän stara ♥ Keli oli aivan mainio, iltapäivällä oli ihanaa pehmeetä syysvaloa ja mentiin koko porukalla pihalle.

Mikään ei voita luonnonvaloa, ei mikään. Se on mun most favourite thing in the world. Syksyiset värit ja tuo pehmeä valo. I  familyphotoshoots ja sitä kun kuviin saa näkymään sitä tunnetta ja onnea.

” The pic´s gottu have some soul. With no soul you got no pic. ”

Loma on so done, ja loisto loma olikin, piti muka mennä ilman kameraa mutta a-naa not mii. Edinburgh rocks ja tässä lähipäivinä teen giganttisen ison Edinburgh poustauksen valtavalla kuvamäärällä ! 🙂 as usual. 

Ps. tänään tuli vastaan jotain ihan uutta ja fabulous on NRJ ja sehän on tietty duo nimeltä Eva & Manu joka nyt soi as i write this on taustalla, kappale nimeltä raise your head jota oon kuunnellu repeatilla tyyliin koko bloggauksen ajan,

” fear comes when we don´t belive in anything, how many things could go wrong. ” Oon viime viikkoina oppinu tärkeitä läksyjä, elämänkoulun isoja opetuksia, riko omia sääntöjä, usko tulevaan ja uusiin juttuihin !

Niin nuo Eva & Manu laulaa ja ne on niin oikeessa, käy spotifyssa kuunteleen, aivan fantastico.

Kiitos mukavasta iltapäivästä Nina & Kim and your lovely family !

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail