Minä painan mustaa nappia  ja saan aikaan kuvia. Jokainen kuva kertoo ihan oman tarinansa. Jokaisen kuvan taustalla on päätös haluta ikuistaa hetki.

Hetkiä. Tilanteita. Tunteita.

Surullisia hetkiä, onnellisia hetkiä, hetkiä siltä väliltä. Minun tehtäväni on ikuistaa hetkiä. En ajattele itseäni kuvaajana. Olen omasta mielestäni ikuistaja. Se on minulle kunnia-asia. Sitä luulee jotenkin että aikaa on rajattomasti. Siirretään asioita koska niitä voi tehdä joskus myöhemmin.

Monesti emme edes mieti kuinka paljon jää ikuistamatta tärkeitä hetkiä. Minä olen saannut vuosien saatossa olla tärkeässä osassa ikuistamassa erityisiä hetkiä.  Minulla oli nyt valtava määrä kuvia joita tänne halusin laittaa, laitan ne näin, samalla kertaa kaikki. Niinkuin aina, nämäkin ovat kaikki hyvin tärkeitä.

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com


Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail