Minna & Jesse menivät naimisiin viime lauantaina ja me käytiin ennen vihkimistä kuvaamassa Laajalahdessa. Keli oli upea mutta hyytävän kylmä. En tiedä olenko ikinä kuvannut niin kylmällä kelillä niin etten kävisi välillä autossa lämmittelemässä.

Olen vuosia sitten palelluttanut käteni kunnolla ja kuvaaminen ilman hanskoja on haastavaa. Ne menevät hetkessä tunnottomiksi. Mä halusin kuvata 85 millisellä mutten pystynyt edes vaihtamaan objektiivia. En tuntenut sormiani. Onneks rungossa oli kii kaluston yks parhaista, Canonin 24-70 2.8 jolla selvisin mainosti.

Lieviä teknisiä ongelmia ja huurusia linssejä. Se on pientä. Pääasia että kaikki meni hyvin 

Minä en oikeastaan voi edes valittaa sillä mulla kuitenkin oli takkia ja pitkääkalsaria ja hupparia ja pitkähihaista. Äitin kutomat villakynsikkäät oli kova sana,  ja välillä kun käveltiin pidin nahka-kinttaita siinä kynsikkäiden päällä. 

Minna oli niin uskomattoman reipas ja Jesse komea.

Upea ja kaunis Minna.

Winter queen. 

Ei meillä kyllä kauaa mennytkään. Ja välillä mun lasini oli niin huurussa etten oikeastaan nähnyt yhtään mitään. Mä vaan kuvasin. Me selvittiin niin hyvin,  ja luojan kiitos lähdettiin ulos luontoon vaikka olikin jäätävää.

Niin kaunista!

Nyt kun näitä kuvia kattoo, niin ois harmittanu tosissaan jos oltais menty johonkin sisätilaan. Talvihäät on aina ekstra-spessut. 


The first look and the first hug 

Kun kameran tarkennus ei hetkeksi toimi niin tulos voi olla jotain ihanaa. 

Tä on yks mun suosikeista 

( kuva alla ) 


Kiitos Minna & Jesse luottamuksesta ja ihanasta kokemuksesta. Me ylitettiin itsemme,  saimme aikaan yhdessä jotain ikimuistoista ja kaunista. 

Onnea ja paljon rakkautta elämäänne 

 

045-2586699 / sonjahagstromphotography@gmail.com

Share Button
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail